Başkan İnci: "Hizmet Yolculuğumuza Devam Ediyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan İnci: "Hizmet Yolculuğumuza Devam Ediyoruz"

Başkan İnci: "Hizmet Yolculuğumuza Devam Ediyoruz"

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek İlçe Belediye Başkan Adayı Ali İnci, Yeniyüzyıl Toplantı Salonu’nda yaptığı konuşmada “30 Mart’ta yeni bir Türkiye kurmak, yeni bir Hendek inşa etmek için yola çıktık. Bu kutlu yolculukta yolumuza sizlerle birlikte devam ediyoruz” dedi.

27.02.2014 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek İlçe Belediye Başkan Adayı Ali İnci, Yeniyüzyıl Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada "30 Mart'ta yeni bir Türkiye kurmak, yeni bir Hendek inşa etmek için yola çıktık. Bu kutlu yolculukta yolumuza sizlerle birlikte devam ediyoruz" dedi.

Yerel seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüklerini aktaran İnci, "30 Mart bizler için, sizler için, sizlerin geleceği için büyük önem taşıyor. 30 Mart yerel seçimi, milletin iradesine sahip çıkma seçimidir. Bazıları ittifak kurduklarını söylüyorlar. Siz kimlerle ittifak kurarsanız kurun, kimlerle beraber olursanız olun, biz milletimizle mutabakat sağladık. Biz milletimizle beraberiz. Hendek sevdalıları olarak, hizmet erleri olarak, bu seçimlerin önemini bilen insanlar olarak, 30 Mart'a kadar dimdik ayakta durup, sandıklara sahip çıkacağız. Kendini insan bilenler, halka hizmet etmekten usanmazlar. Mürüvvet duymak isteyenler, mazluma yardım etmekten el çekmezler. Biz bu anlayışla yola çıktık. Bizler hizmet için varız, sizler için varız" diye konuştu.

İnci, AK Parti iktidarları döneminde yapılanların, diğer iktidarlar döneminde yapılmadığını kaydederek, "Diğer iktidarların yaptıklarını üst üste, yan yana toplayın, çarpın bir AK Parti etmedi. AK Parti, bugüne kadar sizlerden almış olduğu destekle, bu güzel hizmetleri yapmaya muktedir oldu" dedi. A'dan Z'ye her alanda hizmet yaptıklarını dile getiren İnci, yatırımlar ve insan hakları noktasında önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

İnci, çalışma tempolarını daha da hızlandıracaklarını anlatarak, "Millet bizden hizmet bekliyor. Millet bizden boş konuşma beklemiyor. Kuru siyaset beklemiyor. Kirli siyaset asla beklemiyor. Dolayısıyla bizden beklenene cevap verip, hizmet üretmeliyiz. Hendek'te alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamladık. Doğalgaz gitmeyen mahalle, kanalizasyonu olmayan sokak, asfalt yapılmayan yer kalmadı. Bu dönemde sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Hendek'i geleceğe taşıyacağız, bütün köy ve mahallelerimize en iyi şekilde hizmet götürmek için plan yaptık" diye konuştu.

Hendek'te 15 yılda yüzlerce projeyi hayata geçirdiklerini anlatan İnci, "Göreve geldiğimizde hiç zaman kaybetmedik. Hiçbir zaman bahane üretmedik. Hizmet etmeye gönüllü olanın bahane üretme lüksü yoktur. Her yıl daha çok çalıştık. 15 yıl içerisinde tempomuzu artırarak çalıştık. Zaman kaybetmeye asla tahammülümüz yok, hizmet için göreve talibiz. Hizmet üretmeye devam edeceğiz, bizlere destek verenlere layık olmak için yoğun tempoda çalışıyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İnci: 'Hizmet Yolculuğumuza Devam Ediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement