Başkan İnci, Ygs'ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi - Son Dakika
Yerel

Başkan İnci, Ygs'ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan İnci, Ygs\'ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 23 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan Hendekli öğrencilere başarılar diledi.

22.03.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 23 Mart Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan Hendekli öğrencilere başarılar diledi.

Üniversiteye giriş sınavlarının ilk aşaması olacak YGS'de öğrencilerin sınava kaygı ve endişeden uzak bir şekilde girmeleri gerektiğini söyleyen Başkan İnci, "Gençlerimizin geleceklerine de yön verecek olan bu sınavda yanlarında olduğumu belirterek, onlara başarılar diliyorum" dedi.

Hendek'te 2 bin 420 öğrencinin yaşadığı heyecanı kendisinin de yaşadığını belirten Başkan İnci, Hendekli gençlere başarı dileklerinde bulunup şunları söyledi: "Gençlerimizin hayatlarına da yön verecek olan bu sınava, kaygı ve endişelerini bastırarak girmelerini tavsiye ediyorum. Öğrencilerimizin aileleriyle birlikte yaşadıkları heyecana bizler de ortağız. Onların hafta sonu girecekleri sınavlardan başarılı sonuçlar elde edeceklerine inancım tam. Sınava girecek Hendekli tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İnci, Ygs'ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement