Başkan Işık : "Aydınlık Yarınlar İçin Birlikteyiz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Işık : "Aydınlık Yarınlar İçin Birlikteyiz"

Başkan Işık : "Aydınlık Yarınlar İçin Birlikteyiz"

Millet olarak ülkemizi sahiplenme ve savunmada gösterilen üstün irade, Gürsu'da da meydanları coşturuyor.

04.08.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli irade ve demokrasi için birliktelik ruhunu ortaya koymak amacıyla, Gürsu Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarında düzenlenen etkinliklerle, halkın üstün iradesi destekleniyor.

Muhteşem bir sinerjiyle biraraya gelerek demokrasi nöbetimizi en coşkulu şekilde tutmaya devam ediyoruz diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Halkımızın üstün iradesi, Gürsuluları da ilçe meydanında tek yürek olarak birleştirdi. Gürsu olarak ilk günden bugüne, ülkemizin geleceği için meydanlardayız. Ülkemizin bütünlüğüne kasteden şer güçlerin darbe girişiminin ardından ülkemizde yaşanan birliktelik ruhu her geçen gün daha da güçleniyor. Millet olarak göstermiş olduğumuz irade dolayısıyla halkımızla gurur duyuyorum. Tüm dünyaya demokrasi örneği olacak, güçlü millet iradesini ve hakimiyetini göstermiş olduk. Millet olarak, vatan sözkonusu olduğunda her şeyi bir kenara bırakarak nasıl birlik olduğumuzu, canımızı ortaya koyarak vatanımızı nasıl savunduğumuzu tüm şer güçler gördü. İnşallah ülke olarak bu zor günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız. Ülkemiz için nöbetimiz devam edecektir"dedi.

Etkinlikte, Gürsu Belediyesi Ay Yıldız Mehteran Takımı' nın sunumunun ardından gerçekleştirilen sema gösterisi de demokrasi nöbetini renklendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Işık : 'Aydınlık Yarınlar İçin Birlikteyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement