Başkan İsmail Karakullukçu'ya Ziyaretçi Akını Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan İsmail Karakullukçu'ya Ziyaretçi Akını Sürüyor

Başkan İsmail Karakullukçu\'ya Ziyaretçi Akını Sürüyor

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'ya 30 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilmesi nedeniyle tebrik ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor.

04.04.2014 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'ya 30 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilmesi nedeniyle tebrik ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor.

Anavatan Partisi eski İl Başkanlarından Ahmet Gürsoy, Orman Bakanlığı Müsteşarı İrfan Çelik, İnşaat Mühendisi Ethem Yıldırım, Söğütlü Belediyesi eski Başkanlarından Cavit İr, iş adamları Melih Uyar, İnşat Mühendisi Yavuz Kaya, Özcan Başoğlu ve Nezir Kayınoğlu Başkan Karakullukçu'ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmail Karakullukçu, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi Arifiye'de de vatandaşımız, güveni, istikrarı seçerek demokrasiye sahip çıktı. Kendisine hizmet edenlere sahip çıktı. Bizler, siz değerli büyüklerimizin desteği ile gücümüzün yettiğince vatandaşımızın daha konforlu yaşaması, daha gelişmiş bir kentte, sağlık tesisleriyle, sosyal donatı alanlarıyla, park alanlarıyla, eğitim tesisleriyle, modern ulaşım araçlarıyla, hızlı treniyle, resmi kurum ve kuruluşları ile, vatandaşımızın her türlü ihtiyacına cevap verebilen bir kent inşa etmek için çalışıyoruz. Geçmişten günümüze kadar gelen, miras, intikal, arazi anlaşmazlıkları nedeniyle adeta sorun yumağı haline dönüşen, imar yollarının, park alanlarının ve sosyal donatı alanlarının açılamaması nedeniyle kasaba görüntüsünden kurtulamamış bir Arifiye'yi, 16 bölgede yaptığımız 18'nci madde uygulamaları ile düzenli bir kent haline getirdik. Bu çalışmalarımızda düzgün ve imar kanununa uygun olan parsellerimizin alt yapı ve yollarını açarak oluşturduğumuz düzenli yapılaşma alanlarında, bu gün villa tarzı yapılar, modern ve lüks siteler boy göstermeye başladı. Arifiye modernleşiyor, kabuğunu kırarak imaj değiştirip Sakarya'nın yıldızı olmaya doğru gidiyor. İnşallah önümüzdeki dönemde hayata gerçekleştireceğimiz projelerle, daha modern bir Arifiye'yi inşa edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İsmail Karakullukçu'ya Ziyaretçi Akını Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement