Başkan Kadıoğlu, 3 Bin Personelle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu, 3 Bin Personelle İftarda Buluştu

Başkan Kadıoğlu, 3 Bin Personelle İftarda Buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 3 bin personelle iftar yemeğinde buluştu.

03.07.2016 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 3 bin personelle iftar yemeğinde buluştu.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda gerçekleşen iftar Programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Esenyurt Belediyesi Meclisi üyeleri ve Esenyurt Belediye çalışanları katıldı. Programda konuşma yapan Başkan Kadıoğlu, "Ramazan ayı geldi gidiyor. Bu ayda bin aydan hayırlı olan Kadir Gecemiz var. Tutulan oruçların mükafatı olarak Ramazan Bayramımızı kutlayacağız. Bu Kadir gecemizin ve Ramazan Bayramımızın ülkemizde yaşayan 79 milyon vatandaşımızın birliğine beraberliğine ve kardeşliğe vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bugünlerde ülkemiz zor günlerden geçiyor. Umuyorum ki Rabbim bu mübarek ayda bütün mazlumlara ve mağdurlara rahmet eder" dedi.

"Köyün ilçeye dönüş hikayesini hep beraber yazıyoruz"

"Büyüyoruz, gelişiyoruz. Hep beraber bir köyün ilçeye dönüş hikayesini yazıyoruz" diyen Kadıoğlu, "Şuanda İstanbul'un birinci ilçesiyiz. Türkiye'de ise beşinci sıradayız. Kolay değil bu işler ama Allah'a hamdolsun ki başardık. Esenyurt Belediyesi'nin 2004'den önceki bütçesi 20 trilyon iken bugün 620 trilyona çıktı. Arkamızda şuan bir şehir var bakın mahalle demiyorum şehir diyorum. 10 bin nüfusu olan Esenyurt'u muz da ki bu şehrin şuan 90 bin nüfusu var. Bayburt ve Gümüşhane'nin toplam nüfusu kadar insanı Esenyurt şuan içinde barındırıyor" ifadelerini kullandı.

Esenyurt'un giderek daha da büyüdüğünü söyleyen Başkan Necmi Kadıoğlu, "Ben kiminizin arkadaşı kiminizin babasıyım. Beraber bu şehri inşa ediyoruz. Ben gurur duyuyorum sizde gurur duyun. Bugün önüme halka daha açılmayan hizmetlerin tablosu geldi. Bunlar daha açılmamış olanlar birde açılmış olanlar var onlar zaten halkın hizmetinde. Cumhurbaşkanımızdan söz aldık bütün bu hizmetleri inşallah toptan kendisine açtıracağız. Tabi 2 sene sonra da çok farklı açılışlar yapacağız dur durak yok neden durmadığımızı biliyor musunuz? Çünkü bu ülkenin bütün insanlarına karşı sevgimiz ve muhabbetimiz var, bu ülkeye borcumuz var. Bu ülkenin insanlarını birlik içinde kardeş yapma mecburiyetinde ve sorumluluğundayız. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Sünnisiyle ve Alevisiyle bu insanları kardeş yapmalıyız ki bu ülkede büyüyen çocuklarımız ve torunlarımız önüne bakabilsin, geleceklerini rahat bir şekilde inşaa edebilsinler. Ramazanınız mübarek olsun, Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum, sizleri Allah'a emanet ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu, 3 Bin Personelle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement