Başkan Kadıoğlu, Azeri Kanaat Önderleri ile Buluştu. - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu, Azeri Kanaat Önderleri ile Buluştu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Azeri Cami dernek başkanları ve Azeri Kanaat önderleriyle Esenyurt Nikâh Sarayında düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelerek hasbihal etti.

04.04.2017 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Azeri Cami dernek başkanları ve Azeri Kanaat önderleriyle Esenyurt Nikah Sarayında düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelerek hasbihal etti.

Kadıoğlu "Allah'ın huzurunda eğiliriz"

16 Nisan referandum seçimlerinin milletimiz için çok önemli bir fırsat olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu " Vatanımız ve milletimizin; bağımsızlığı, istikrarı ve istikbali açısından çok önemli bir süreçtir. Bu millete yapılan darbelerin durdurulmasının tarihidir. Bu millet darbelerden çok çekti, biz kendi ülkemizde yabancılaştırıldık. Dinimiz elimizden alınmaya çalışıldı. Kur'anımız toplanıp kaldırılmaya, ezanımız Türkçeleştirilip susturulmaya çalışıldı. Başörtü sorunu çıkartılarak, başı kapalı kadınlarımıza zulüm çektirdiler. Bu millet kandırılarak askeri darbelere ve anayasalara zorla evet dedirttiler. 16 Nisan vesayetten kurtuluş tarihidir. Batı her ne yaparsa yapsın bizlere diz çöktüremeyecektir. Biz sadece Allah'ın huzurunda secdede eğiliriz. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde oldukça Allah'ın izniyle bu millete kimse diz çöktüremeyecektir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu, Azeri Kanaat Önderleri ile Buluştu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement