Başkan Kadıoğlu Bingöl ve Mardinlilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadıoğlu Bingöl ve Mardinlilerle Buluştu

Başkan Kadıoğlu Bingöl ve Mardinlilerle Buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Bingöl ve Mardinli vatandaşlarla bir araya geldi.

18.03.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Bingöl ve Mardinli vatandaşlarla bir araya geldi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Bingöllüler Derneği'nde düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı. Merkez Mahallesi Esenyurt Bingöllüler Derneği'nde gerçekleşen kahvaltı programında Dernek Başkanı Abdulsamet Telimen, Başkan Kadıoğlu ile bir araya gelerek, "Ülkemizde ve ilçemizde istikrarın, hizmetin devamını istiyoruz" dedi. Telimen, "10 yılda Esenyurt'u köyden modern bir kente dönüştüren Başkanımız Necmi Kadıoğlu'nun Esenyurt'a kattığı hizmetleri biliyoruz. 10 yılda sayısız projeler Esenyurt 'ta hayata geçti. Bu hizmetleri ayağımıza getirdiği için Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi arz ediyoruz ve bu yolda sonuna kadar Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'nun arkasındayız" dedi.

KADIOĞLU: "MİLLETİMİZ BU SAHTE SİMALARI YOK EDECEKTİR"

Dernek ziyaretinde bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Evlerinize gelen bazı tesettürlü bayanlar 'oylarınızı CHP'ye verin' diyorlarmış. Bu oyunlara sakın gelmeyin, oyunuza sahip çıkın, bunlara itibar etmeden oylarınızı kendiniz için vereceksiniz" dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, "18 yıl ezanı Türkçe okutan, Kur'anları toplatan, medreseleri kapatan zihniyetler bugün sadece sizleri kandırmak için mantıkları aynı yönde olduğu bellidir. Ama hem Bingöllü kardeşlerim hem de ülkesinin istikrarını, gelişmesini düşünen insanlarımız bu sahte simaları yok edecektir. Esenyurt 'ta yaptığımız hizmetleri 10 yıldır görüyorsunuz ve bu hizmetlerin sizler için olduğuna emin olun. AK Parti yönetimi olarak Başbakanımızın liderliğinde Türkiye'nin büyümesi, huzuru, refahı için, ekonomisi büyük bir devlet olması, insanlarımızın daha rahat yaşaması için çaba göstermekteyiz. Kimseyi ötekileştirmeden bizim insanımı diyerek 'Biz birlikte Türkiye'yiz" anlayışı ile çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

MARDİNLİLER BAŞKAN KADIOĞLU'NU AĞIRLADI

Esenyurt İnönü Mahallesi'nde bulunan Mardinliler Derneği'nde düzenlenen çay sohbetinde Mardinliler Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu ağırladı. Dernek Başkanı Abdurrahman Gezgin, "Başkanımız bize ve Esenyurt'a çok şey kattı, eskiden köy olan Esenyurt'u bugün modern bir kent görünümüne kavuşturmuştur. Esenyurt halkına sosyal alanları kazandırmıştır. Çocuklarımız için okullar, etüt merkezleri, kütüphaneler gibi birçok projeye imza atmıştır. Biz de Mardinliler olarak bizler için Esenyurt'u yaşanılır hale getiren Belediye Başkanımızın daima arkasındayız onu ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı çıkmış oldukları bu davada Mardinliler olarak yalnız bırakmayacağız "dedi.

BAŞKAN KADIOĞLU: "5 YIL DAHA BURADAYIZ"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Mardinliler ile çay sohbetinde yaptığı konuşmasında "10 yılda sayısız projeler yaptık Esenyurt'u köyden modern bir kente dönüştürdük. Eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda her mahallemize birçok proje kazandırdık. Bu projeler siz Esenyurtlu hemşerilerimizin refahını artırmak, kamusal hizmetlerinizi artık çevre ilçelerde değil yaşadığınız Esenyurt ilçesine kazandırdık. Hizmetleri ayağınıza kadar getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. 5 yıl daha buradayız sanmayın ki artık Esenyurt'a yapılacak bir şey kalmadı, daha yapacağımız projeler var siz değerli hemşerilerimizin hizmetine daha çok proje sunacağız. Yakında kaplıca tesislerimizin bir kısmı açılacak dedelerimiz, ninelerimiz buralarda şifa bulacaklardır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kadıoğlu Bingöl ve Mardinlilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement