Başkan Kadıoğlu Bir Gecede 4 İftara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu Bir Gecede 4 İftara Katıldı

Esenyurt Belediyesi her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarına bu yıl da devam ediyor.

14.06.2016 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediyesi her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarına bu yıl da devam ediyor.

Her gün farklı bir noktada düzenlenen sokak iftarlarında vatandaşlarla birlikte aynı sofrada buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, önceki akşam Örnek Mahallesi, Selahattin Eyyubi Mahallesi, Çınar Mahallesi ve Pınar mahallesi sakinleri ile iftar sofralarında bir araya geldi.

Fikri Sönmez Caddesi ve Yaşar Kemal Caddesi üzerinde kurulan sokak iftarında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Kadıoğlu, daha sonra Esenyurt Belediyesi Nikah Sarayında Yozgat Köy Derneklerinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılarak, Yozgatlı vatandaşların Ramazan-ı Şerifini kutladı. Başkan Kadıoğlu, Nikah Sarayının ardından Esenyurt Anadolu Lisesi mezunları için okul bahçesinde düzenlenen iftar programına konuk oldu.

Toplamda 4 ayrı iftar programına katılan Başkan Kadıoğlu, iftar programlarının ardından Esenyurt Belediyesi Gaziler Parkında kurulan Ramazan etkinlikleri alanına giderek vatandaşlarla birlikte çay sohbetine katıldı. Kadıoğlu, İbrahim Sadri'nin sahne aldığı Şiir Dinletisi programında vatandaşlar ile birlikte izledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu Bir Gecede 4 İftara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement