Başkan Kadıoğlu: "Dünyanın Hiçbir Yerinde Basın Özgürlüğü Yok" - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadıoğlu: "Dünyanın Hiçbir Yerinde Basın Özgürlüğü Yok"

Başkan Kadıoğlu: "Dünyanın Hiçbir Yerinde Basın Özgürlüğü Yok"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarına iftar verdi.

24.07.2014 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarına iftar verdi. İftarın ardından bir konuşma yapan Başkan Kadıoğlu, "Dünyanın hiçbir yerinde basın özgürlüğü yok. Allah gazetecilere kolaylık versin" dedi.

Esenyurt Belediyesi Nikah Dairesi VIP Salonu'nda verilen iftara ulusal ve yerli medyanın önde gelen isimleri katıldı. Katılımcıların bayramını tebrik eden Başkan Kadıoğlu, basın mensuplarını kendi ilçesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadıoğlu, "Resmi olarak bugün basına sansürü kaldırılışının günü ancak basına sansürün kaldırıldığını düşünmüyorum. Bu tarih göz boyama tarihidir. Gazeteciler yapmış oldukları haberi tam olarak yansıtamıyor. 'Medya patronluğu' diye bir alan oluşmuş, bunların arkasında da belli başlı patronlar var. Onlar ne derlerse onlar oluyor. Ben şunu biliyorum; dünyanın hiçbir yerinde basın özgürlüğü yok. Allah gazetecilere kolaylık versin" diye konuştu.

Ortadoğu'da yaşananlardan dolayı duyduğu üzüntüyü de dile getiren Başkan Kadıoğlu, savaşın durması için tek bir ülkenin yapacağı bir şey olmadığını, vicdanı olan bütün ülkelerin yaşanan savaşa dur demesi gerektiğini vurguladı. Kadıoğlu, Batı'nın vicdanını viski bardaklarına hapsedilmiş olarak gördüğünü belirterek sözlerini noktaladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kadıoğlu: 'Dünyanın Hiçbir Yerinde Basın Özgürlüğü Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement