Başkan Kadıoğlu, Genç Esenyurtlular ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu, Genç Esenyurtlular ile Buluştu

Genç Esenyurtlular Platformu tarafından düzenlenen kahvaltılı iletişim toplantısına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konuk oldu.

06.10.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Esenyurtlular Platformu tarafından düzenlenen kahvaltılı iletişim toplantısına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konuk oldu.

Genç Esenyurtlular Platformu tarafından düzenlenen kahvaltılı iletişim toplantısına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu konuk oldu. Kahvaltı sonrasında konuşmalara geçilerek kısa süre önce platformun başkanlığına seçilen Deniz Çilgasit kürsüye gelerek konuşmasını gerçekleştirdi.

Çilgasit, "Kurulduğu günden bu yana platform olarak amacımız Türkiye mozaiği içerisinde yaşadığımız topluma kayıtsız kalmamaktır. Genç Esenyurtlularolarak çalışmalarımız etnik kökenimiz ne olursa olsun, birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendirme yönündedir. Yaşadığımız topluma, ailemize ve ülkemize faydalı bireyler olmak için çıkmış olduğumuz bu yolda gün geçtikçe daha güçlü, toplumsal konulara değinen araştıran, geliştiren kötü alışkanlıklardan uzak duran fikir beyan edebilen, paylaşma ve yardımlaşma şuuruna sahip olan büyük bir gençlik gücüne sahiptir. Gençlerin eğitim ve öğretimine önem veren ve koşulsuz bir şekilde destekleyen, sürekli gençlerle birlikte olan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Çilgasit ardından Genç Esenyurlular Platformu kurucularından olan Ayşe Sağlam, Tanju Karakuş ve Savaş Taşkın sırasıyla söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Ayşe Sağlam, " Ülkemiz stratejik planlama ve kaos yönetimi açısından Türkiye için yeni bir vizyon olan önderliğini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin 13 yıllık çabaları Türkiye için büyük bir farkındalıktır. Bizimde sosyal sorumluluk gereği sivil toplum kuruluşları olarak bu farkındalığa katkı sunmamız önem arz etmektedir" diye konuştu.

Tanju Karakuş, " Bugün dünyanın ve komşu ülkelerimizin içinde bulunmuş olduğu duruma bir göz atmalıyız. Bizim kendi topraklarımızdan başka, kendi ülkemizden başka gidecek hiçbir yerimiz yok. Ülkemizin ve vatanımızın kıymetini bilmeliyiz" şeklinde konuştu.

Savaş Taşkın, "Ülkemizin yaşamış olduğu son dönemdeki sıkıntılı ortamda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan AK Parti misyonu her anlamda ve her alanda çığır açan hizmetlerle dolu çalışmaları olmuştur. Ekonomik krizler ile batmakta olan ülkeyi alıp dünyada sayılan siyasi ve ekonomik güç haline getirmiştir. Gücümüzü içerde ve dışarıda durdurmaya çalışan çok sayıda ülke ve farklı guruplara etnik kökenimiz ne olursa olsun ülkemizin bekası için bunlara izin vermemeliyiz. Ülkemize diz çöktürmeye çalışan Türkiye üzerinde oynanan oyunlara karşı bu egemen güçlere birlik ve kardeşliğimizi göstermeliyiz" ifadesini kullandı.

Genç Esenyurtlular Platformu yöneticilerinin konuşmaları ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz aldı. Başkan Kadıoğlu, " Her kesimden genç arkadaşlarımızın bir araya geldiği Genç Esenyurtlular Platformunu tebrik ediyorum. Ülkemiz için, milletimiz için, memleketimiz için bir yumruk olma arzu ve isteği ile toplanmış bu gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir devletiz ve büyük bir milletiz bir imparatorluğun devamıyız. Yüzyıllarca dünyaya hükmetmiş ve adalet götürmüş bir ecdadın devamıyız. Fakat tarih sürekli değişmektedir. Geçmişte bu ülkeye, bu millete yönelik yapılan oyunlar ve saldırıları bugün tekrar yaşıyoruz. ve istikrar içinde olan bir ülkeyi tekrar eski günlerdeki gibi koalisyon ve ekonomik krizlerin yaşandığı hale getirmeyi hedefliyorlar. Ama devletimiz ve milletimiz buna müsaade etmeyecektir. Sizin gibi düşünen gençlerimiz hiçbir zaman buna izin vermeyecektir" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu, Genç Esenyurtlular ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement