Başkan Kadıoğlu'na Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu'na Taziye Ziyareti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun annesi Nazife Kadıoğlu’nun vefatının ardından taziye ziyaretleri devam ediyor.

12.04.2015 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun annesi Nazife Kadıoğlu'nun vefatının ardından taziye ziyaretleri devam ediyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun annesi Nazife Kadıoğlu, Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze merasimine katılamayan aile yakınları ve üst düzey isimler Başkan Kadıoğlu'na taziye dileklerini Esenyurt Kültür Merkezi'nde iletti. Taziye ziyaretine çok sayıda milletvekili ve üst düzey bürokrat ve siyasi isimlerin katılması dikkat çekerken, Esenyurtlu binlerce vatandaş da Başkan Kadıoğlu'nu acılı gününde yalnız bırakmadı. Esenyurt Kültür Merkezi'nde düzenlenen taziye ziyaretine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Ünal Kaçır, Tülay Kaynarca, Mehmet Metiner, Av. Bülent Turan, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Sabri Esen, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval katıldı.

Polis Teşkilatı'nın 170'nci yıl dönümü olması sebebiyle Esenyurt Emniyet Müdürü ile müdür yardımcıları üniformaları ile taziye ziyaretinde bulunurken, Esenyurt Mevlana İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de polis üniformaları ile ziyarete katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na taziye ziyaretlerinde en çok göze çarpan ise Bulgaristan Hak ve Özgürlük Hareketi Partisi oldu. Başkan Kadıoğlu'nu, Bulgaristan Hak ve Özgürlük Hareketi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, Bulgaristan Kırcaali Milletvekili Erdinç Hayrullah, Şumnu Milletvekili Aydoğan Ali, Kırcaali İstanbolov Belediye Başkanı, Hak ve Özgürlükler Partisi Türkiye Temsilcisi İsmet Kahraman, İstanbul Temsilcisi Fahri Vatansever ve beraberindeki heyet Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Vejdi Vatansever eşliğinde ziyaret ederek, taziye dileklerini iletti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu'na Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement