Başkan Kadıoğlu, Roman Kültür Evini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu, Roman Kültür Evini Ziyaret Etti

Roman Kültür Evi’ni ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Roman vatandaşlara her zaman destek olduklarını belirtti.

11.03.2015 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Roman Kültür Evi'ni ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Roman vatandaşlara her zaman destek olduklarını belirtti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Fatih Mahallesi'nde bulunan Roman Kültür Evi'ni ziyaret ederek, Roman dernek yönetimiyle toplantıda buluştu. Esenyurt Belediyesi Roman Kültür Evi'nde incelemelerde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, romanlar dernek yönetimi ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Romanların her zaman kendisinin yanında olduğunu belirten Başkan Kadıoğlu, "Esenyurt 'un yeşil kalabilmesi Roman kardeşlerime bağlı, kendilerine verilen meslek eğitimleri ile Esenyurt 'un tüm yeşil alanlarını süsleyen ve bakımlarını sağlayan Roman kardeşlerimize çok borçluyuz. Roman kültür evini yaparak burada alacakları eğitimler sayesinde kendilerini daha da geliştirmelerini istiyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu, Roman Kültür Evini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement