Başkan Kafoğlu 81 Mahalleyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Kafoğlu 81 Mahalleyi Ziyaret Etti

Başkan Kafoğlu 81 Mahalleyi Ziyaret Etti

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, seçildikten sonra 81 yeni mahalleyi ziyaret etti.

19.08.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, seçildikten sonra 81 yeni mahalleyi ziyaret etti.

Başkan Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu bir grupla Ayşebacı Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Kafaoğlu, "Bizler sizlere hizmet etmek için geliyoruz. Sizlerle dertleşmeye geldik, yapmak istediklerimiz var, yapacaklarımız var, henüz 4 aylık belediyeyiz. Sağolsun muhtarımız bizleri yalnız bırakmıyor. Sorunları yakinen takip ediyor. Bu konuda çok ilgili ve alakalı, biz de hizmet sözü verdiğimiz için gücümüzün yettiğince muhtarımızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Çünkü muhtarımız kendi adına istemiyor. Sizler adına, Ayşebacı'da yaşayan hemşehrilerimiz adına istiyor. Bizler de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tabii ki zaman geçtikçe daha da hizmetlerimiz artacak, daha da yaşanabilir hale gelecek. Şehir merkezindeki mahallelerden farkı kalmayacak. Ayşebacı yeni mahallelerimiz içinde şehre yakın ve bitişik olan bir mahallemiz. Onun için şehirde ne varsa sizlerin isteme hakkı var. Bizlerden hiç çekinmeyin. Bizlerden ne isteniyorsa yerine getireceğiz. Muhtarlık binasının tadilatları yapıldı. Asfalt yamalar tamamlandı. Bunlar yeterli mi, hayır. Daima çıtayı yukarıya doğru yükseltmek için uğraşıyoruz. Olanla yetinmiyoruz. Daha güzeli, daha iyisi ve daha mükemmelini yakalamamız lazım. Bunları da yapacak hem kadrolarımız var, hem inacımız var, hem de teknik ekibimiz var. Ziyaretlerimiz her zaman devam edecek. Tabii ki sizleri de belediyemize bekliyoruz" dedi.

"Eskiden siyasetin nasıl yapıldığını hepimiz biliyoruz" diyen Kafaoğlu, bu kırsal bölgelerin gözden ırak gönülden ırak hale geldiğini, ama kendilerinin hem göze, hem de gönüllerle yakınlık kurduklarını ifade etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kafoğlu 81 Mahalleyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement