Başkan Kale; "Birlikte Çözüm Üreteceğiz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Kale; "Birlikte Çözüm Üreteceğiz"

Başkan Kale; "Birlikte Çözüm Üreteceğiz"

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçede faaliyet yürüten müteahhit ve işadamlarıyla bir araya geldi.

16.02.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçede faaliyet yürüten müteahhit ve işadamlarıyla bir araya geldi.

İncirliova Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı devam eden Müftülük Külliyesi ve Cami İnşaatı'nın tamamlanması için destek isteyen Başkan Kale, aynı zamanda İncirliova Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan, Jeotermalle Isıtma Sistemi, Güneş Enerjisi Elektrik Üretimi, Hamam İnşaatı ve Düğün Salonu Kompleksi, Acarlar Kapalı Pazaryeri, Park İncirliova ile yeni mesire alanının oluşturulması gibi önemli konularda müteahhit ve işadamlarıyla görüş alışverişinde bulundu.

Yapımı devam eden İncirliova Müftülük Külliyesi ve Cami İnşaatına, İncirliova Belediye Başkanlığı olarak önemli desteklerde bulunduklarını ifade eden Başkan Kale, "Buranın kaba inşaatının yaklaşık yüzde 60'lık kısmı tamamlandı. Bugüne kadar belediye olarak önemli maddi ve manevi desteği sağladık. Bundan sonra da benzer desteklerimiz sürecektir. Ancak, şuan cami ustalığı işçiliğine ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun için de önemli maddi kaynağa ihtiyacımız vardır. İnanıyorum ki sizlerin yapacağı bağış ve desteklerle bu inşaatımızın yapımını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çünkü birlik ve beraberlik olduğu sürece çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur. Bizler de İncirliova için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip bu cami inşaatımızı tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

İncirliova Müftüsü Fettüllah Uydaş ise, söz konusu Müftülük Külliyesi ve Cami inşaatının fiziksel durumu hakkında bilgiler verdikten sonra, daha önce maddi ve manevi destekleri esirgemeyen İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'ye iş adamlarına ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

İncirliova Belediyesi Park İncirliova Sosyal Tesisleri Kahvaltı Salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Gürşat Kale, Kaymakam Ediz Sürücü, İlçe Müftüsü Fettüllah Uydaş, Müftülük Külliyesi ve Cami Yapma Yaşatma Derneği Başkanı Savattin Akar ile işadamı ve müteahhitler katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kale; 'Birlikte Çözüm Üreteceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement