Başkan Kale; "Halkımız İçin Çalışıyor, İncirliova'ya Değer Katıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Kale; "Halkımız İçin Çalışıyor, İncirliova'ya Değer Katıyoruz"

Başkan Kale; "Halkımız İçin Çalışıyor, İncirliova\'ya Değer Katıyoruz"

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 2016 yılında yapımı başlatılan ve tamamlanma aşamasına gelen hizmetleri yerinde inceledi.

01.08.2016 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 2016 yılında yapımı başlatılan ve tamamlanma aşamasına gelen hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Kale; "İncirliova Belediyesi Halkımız için çalışıyor. İncirliova'ya değer katıyor" dedi.

İncirliova'da yılların sorunu olan Hamam Kompleksi İnşaatı'nın tamamlanma aşamasına geldiğini müjdeleyen Başkan Kale, "Dönemin Belediye Başkanı Şerif Temel tarafından yapımı başlatılan kaba inşaatı tamamlanan ancak aradan geçen 15 yıllık süre içerisinde tek bir çivi dahi çakılmayarak atıl bir halde kaderine terk edilen Hamam Kompleksi İnşaatını yeniden başlatarak tamamlanma aşamasına getirdik. Buradaki çalışmalarımız önümüzdeki haftalarda bitirilecektir. Böylece 15 yıllık sorunun çözümü bize nasip olmuş oldu" dedi.

"Sosyal Tesisler Çok Amaçlı Tasarlanılıyor"

İncirliova'nın her geçen gün gelişip büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Kale, bu büyümeye orantılı olarak ilçe halkının sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayacak tesisleri de inşa etmeye başladıklarını söyledi.

İkizdere, Sandıklı, Yazıdere Mahallelerinde yapımları devam eden sosyal tesisler hakkında bilgi veren Başkan Kale; "Bu üç mahallemizde yapımını başlattığımız tesisler, buradaki vatandaşlarımızın beklentileri ve ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarlanmaktadır. Tesislerimizde kafeterya, çocuk oyun alanları, muhtarlık hizmet odası, spor üniteleri, düğün alanı, doktor odası gibi bir çok ihtiyaca yanıt verecek şekilde yapılmaktadır. Önümüzdeki aylarda yapımları tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak olan bu üç tesisimiz şimdiden ilçemize hayırlı olsun" dedi.

"Her Mahalleye En Az Bir Adet Çocuk Oyun Parkı"

İncirliova Belediyesi olarak sosyal tesislerin yanı sıra çocuk oyun parkları ile dinlenme alanlarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kale; "Daha önce halkımıza verdiğimiz her mahallemize en az bir adet çocuk oyun parkı kazandıracağız sözünü de yerine getiriyoruz. İlçe merkezimiz başta olmak üzere köy tüzel kişiliği ortadan kaldırılarak mahalleye dönüştürülen tüm yerleşim birimlerimizde çocuk oyun parklarının yapımını başlattık. Bazı mahallelerimizde nüfus yoğunlu bulunmaktadır. Bu mahallelerimizde de birden fazla çocuk oyun alanları oluşturacağız. Çünkü, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız beton binalar arasında sıkışıp kalmadan gönüllerince eğlenmelerini, büyümelerini istiyoruz" dedi.

"Piknik ve Mesire Alanı Mangal İncirliova Olacak"

İncirliova'da ilçe halkının gönül rahatlığıyla piknik yapıp haftanın yorgunluğunu üzerinden atması için Mangal İncirliova ismiyle bir proje hazırladıklarını söyleyen Başkan Kale; "İlçemiz İstiklal Mahallesi Yalkıdere Mevkii'nde bulunan Atatürk Orman'ında düzenlemeler başlattık. Atıl ve bakımsız bir halde bulunan bu alanı piknik ve mesire alanı olarak düzenliyoruz. Buradaki çalışmalarımız önümüzdeki aylarda tamamlanacaktır. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla aile bireyleri ve sevdikleriyle piknik yapıp stres atacağı bir alanı da ilçemize kazandırmış olacağız" dedi.

"Çamurlu ve Topraklı Yol Kalmayacak"

İncirliova Belediyesi'nin en büyük hizmetlerinden birinin de yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları olduğuna dikkat çeken Başkan Kale, Büyükşehir Yasası ile birlikte genişleyen hizmet alanımızın getirdiği yükümlülüklere rağmen aradan zaman zarfında elimizin değmediği tek mahallemiz kalmadı. İlk etapta vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan yollarımızın parke taşı döşeme ve tamirat işlerini gerçekleştiriyoruz. 2014 - 2015 yıllarında 75 bin metrelik bir parke taşı döşeme işini gerçekleştirmiştik. 2016 yılı içerisinde de 65 bin metrekare daha parke taşı döşeme işini yapacağız. Beş yıllık görev süremiz içerisinde hedefimiz olan 300 bin metrekarelik parke taşı döşeme hizmetini de tamamlayarak çamurlu ve topraklı yol bırakmayacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kale; 'Halkımız İçin Çalışıyor, İncirliova'ya Değer Katıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement