Başkan Kale, Sağlıkçıların Tıp Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kale, Sağlıkçıların Tıp Bayramı'nı Kutladı

Başkan Kale, Sağlıkçıların Tıp Bayramı\'nı Kutladı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki doktor ve eczacıları ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak birer çiçek takdim etti.

14.03.2016 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe genelindeki doktor ve eczacıları ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak birer çiçek takdim etti.

Kale'nin kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden doktor ve eczacılar "İncirliova Belediye Başkanlığı görevine geldiğiniz günden itibaren biz sağlık sektöründe çalışanları sürekli hatırlayıp bayramımızı kutlama inceliği gösteriyorsunuz. İlk defa sizinle başlayan bu ince davranıştan dolayı size teşekkür ediyoruz" dedi.

Sağlık çalışanlarının kendisine gösterdiği ilgi ve samimiyetten dolayı onur duyduğunu dile getiren Başkan Kale; Siz değerli sağlık çalışanları insan hayatını doğrudan ilgilendiren kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu nedenle biz idareciler sizler için ne yapsak azdır. İncirliova Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızı kucaklayan ve onların yanında yer alan bir anlayışla çalışıyoruz. Bugün yaptığımız ziyaret günün anlam ve önemine ilişkin bir ziyarettir. Ancak, sizler de bilirsiniz ki İncirliova Belediyesi olarak her zaman siz değerli sağlık çalışanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olmaya gayret etmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 14 Mart Tıp Bayramı'nızı kutlarım" şeklinde konuştu.

ELÇİ; "HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

Yapılan ziyaretlerden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını vurgulayan İncirliova Toplum Sağlığı Merkezi Grup Başkanı Dr. Gülay Elçi; "İncirliova Toplum Sağlığı Grup Başkanlığı olarak şahsim ve sağlık çalışanlarımız adına bu ince davranışınızdan dolayı sizleri yürekten kutlarım. Halk sağlığına verdiğiniz önemi ve buna ilişkin yaptığınız çalışmaları takdirle karşılamaktayız. Sağlık kurumlarımıza yönelik yaptığınız destek ve hizmetlerden dolayı şahsınıza ve ekibinize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

İncirliova Belediyesi olarak halk sağlığına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Kale ise; "Vatandaşlarımızın sağlığı için üzerimize ne düşüyorsa bugüne kadar yapma gayretinde olduk. Bundan sonra da aynı inançla siz değerli sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya ve halkımızın sağlıklı bir yaşam sürmesi için gerekli fiziksel ortamları oluşturmaya yönelik desteklerimiz devam edecektir" dedi.

"HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ"

İncirliova Belediyesi Sosyal Hizmet Ağı Sağlık Birimince ilçe genelindeki vatandaşlara yönelik ücretsiz bazı hizmetleri vermeye başladıklarını dile getiren Başkan Kale; "Bugüne kadar vatandaşlarımızın hastaneye gidiş gelişlerini sağlayacak olan ücretsiz ulaşım ağını oluşturduk. Bunun yanı sıra evde iğne, pansuman gibi hizmetlerin sunulmasını başlattık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik ilaç yardımlarını gerçekleştirmekteyiz. Engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye desteğinde bulunmaktayız. Yaşlı ve yatağa bağlı vatandaşlarımız için evde traş ve kuaför olanaklarını sağlamaktayız. Ayrıca, İlçemiz genelindeki tüm sağlık kurumlarının bahçe düzenlenmeleri, çiçek dikimi, oturma banklarının konulması ile bazı tamirat ve tadilat çalışmalarını gerçekleştirdik. Bundan sonra da benzer hizmetlerimiz aralıksız devam edecektir. Çünkü, İncirliova Belediyesi halkının hizmetkarıdır" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kale, Sağlıkçıların Tıp Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement