Başkan Kale, Üç Engelliyi Daha Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Kale, Üç Engelliyi Daha Sevindirdi

Başkan Kale, Üç Engelliyi Daha Sevindirdi

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçede bulunan üç engelli vatandaşı daha evlerinde ziyaret ederek birer adet tekerlekli sandalye hediye etti.

04.06.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçede bulunan üç engelli vatandaşı daha evlerinde ziyaret ederek birer adet tekerlekli sandalye hediye etti.

Göreve geldiği günden bu yana yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi vatandaşların dertlerine derman olmaya temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal yardımlaşmaya büyük önem veren Başkan Kale; "Hayatı paylaşmak için hiçbir engel yoktur. İncirliova Belediyesi olarak her zaman yanınızda yer almaya, bir ve beraber olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Kale'nin kendilerini evlerinde ziyaret etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Ahmet Gökkeş (58), Fatma Yörükoğlu (83) ile Ünal Yanar (72) "Hayatımızı kolaylaştırmak adına tahsis etmiş olduğunuz bu tekerlekli sandalyelerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bizi asıl mutlu eden ise sizlerin bizleri ziyaret etmesi ve her şartta yanımızda bulunduğunuzu göstermenizdir. Allah sizden razı olsun" şeklinde konuşarak Başkan Kale'ye teşekkür etti.

HANE ZİYARETLERİNİ DE SÜRDÜRÜYOR

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye edilmesinin yanı sıra, bulduğu her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya, onların dertlerini dinlemeye büyük önem veren Başkan Kale, daha sonra Zafer Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Elif Hapak ile İshak Özbay'ı da evlerinde ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretlere ilişkin kısa bir açıklamada bulunan Başkan Kale; "Bizler zaman zaman değil, her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorunlarını, dertlerini ve ihtiyaçlarını bizzat kendim dinlemeye gayret ediyorum. İlçemdeki tüm vatandaşlarıma hizmet etmek, onlara huzurlu bir yaşam sürmeleri adına elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim. Çünkü, biliyoruz ki Halka hizmet Hak'ka hizmettir" dedi.

KALE'DEN ENGELSİZ PARK VE ARAÇ MÜJDESİ

İncirliova Belediyesi olarak ilçede bulunan engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak onların sosyal yaşama katılmalarına sağlayacak çalışmalar içerisinde bulunduklarını vurgulayan Başkan Kale, Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan Şaban Bozkurt Parkı'nın sadece engelli vatandaşlar ile ailelerinin istifade edebileceği şekilde tasarlanarak İncirliova da ilk Engelsiz Yaşam Parkı'nı hizmete açacaklarını müjdeledi. Yine engelli vatandaşların hastanelere gidiş gelişlerinin yanı sıra sosyal yaşama daha fazla katılımlarını sağlamak için engelli araç tahsis çalışmalarının dile getiren Başkan Kale, geçtiğimiz günlerde Özsubaşı Gayrimenkul Firması tarafından İncirliova Belediyesi'ne hibe edilen aracın gerekli alt yapısının tamamlanarak sadece engelli vatandaşların ulaşım hizmeti için kullanacaklarını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kale, Üç Engelliyi Daha Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement