Başkan Kalın'dan Okul Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Kalın'dan Okul Ziyaretleri

Başkan Kalın\'dan Okul Ziyaretleri

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin başlaması nedeniyle Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı ile birlikte Kırka Anaokulu ve Kırka Şehit Halil Kara Lisesi’ne ziyaretlerde bulundu.

09.02.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminin başlaması nedeniyle Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı ile birlikte Kırka Anaokulu ve Kırka Şehit Halil Kara Lisesi'ne ziyaretlerde bulundu.

Yeni yarıyılda öğrenci ve öğretmenleri sınıflarında ziyaret ederek iyi dersler dileyen Başkan Kalın, üniversite sınavına hazırlanan gençlere hedeflerini her zaman yüksek tutmaları konusunda önerilerde bulundu. Öğrenci ve öğretmenlerden talep ve beklentileri dinleyen Başkan Kalın konuşmasında, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren eğitime ve eğitim kurumlarımıza çok önem veriyoruz. Belediyemiz imkanları doğrultusunda eğitim kalitesinin daha da artması için bundan sonrada katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde başarılı çalışmaları ile ilçemizdeki eğitim çıtasının her geçen gün daha da yükselmesinde büyük emeği olan Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nazmi Avcı başta olmak üzere, okullarımızdaki tüm idareci ve öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, eğitime olan desteklerinden dolayı Kaymakam Ertuğrul Avcı ve Belediye Başkanı Hasan Kalın'a teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kalın'dan Okul Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement