Başkan Kalın Zehra ile Sefa'nın Nişan Yüzüklerini Taktı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kalın Zehra ile Sefa'nın Nişan Yüzüklerini Taktı

Başkan Kalın Zehra ile Sefa\'nın Nişan Yüzüklerini Taktı

Eskişehir Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Zehra ile Sefa’nın nişan merasimlerine katılarak evliliğe ilk adım olan nişan yüzüklerini taktı.

27.07.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Zehra ile Sefa'nın nişan merasimlerine katılarak evliliğe ilk adım olan nişan yüzüklerini taktı.

Vatandaşları mutlu günlerinde de yalnız bırakmayan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, genç çiftlerin nişan yüzüklerini takarak mutluluklarına ortak oldu. AK Parti Seyitgazi İlçe Başakanı Zekayi Tunç'un oğlu Sefa Tunç ve Ertuğrul Tepe'nin kızı Zehra Tepe'nin nişan törenlerine katılan Kalın; "Burada Tepe ve Tunç ailelerinin mutlu günlerine ortak oluyoruz. Yüzüklerini takmaktan büyük mutluluk duydum. Allah tamamına erdirsin, mutluluklarını daim etsin" dedi.

Nişan törenine; Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Hamdi Karakuş ve Yaşar Çorapsız, Eskişehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali İhsan Çetin, davetliler ve Kırka halkı katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kalın Zehra ile Sefa'nın Nişan Yüzüklerini Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement