Başkan Kamil Saka, Altınoluk'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kamil Saka, Altınoluk'ta İncelemelerde Bulundu

Başkan Kamil Saka, Altınoluk\'ta İncelemelerde Bulundu

Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi’nde fırtınanın tahrip ettiği Yağcılar sahilinde yeniden düzenleme ve iyileştirme çalışmalarına başlandı.

17.04.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi'nde fırtınanın tahrip ettiği Yağcılar sahilinde yeniden düzenleme ve iyileştirme çalışmalarına başlandı. Sahilin eski haline getirilmesi için istinat duvarı yapımı ve diğer çalışmaları yerinde inceleyen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "İlçemiz genelinde çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Sahil mahallelerimizde ki çalışmaları sezon öncesinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Edremit Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte ilçe genelinde yürütülen çalışmalara hız verildi. İlçeye bağlı Altınoluk Mahallesi'nde kış mevsiminde yaşanan şiddetli rüzgarlar nedeniyle tahrip olan Yağcılar mevkiinde ki sahil ve yolun yeniden düzenlenmesi için çalışmalara başlandı. Tahrip olan kısmın yeniden zarar görmemesi ve kalıcı bir hale gelmesi için beton istinat duvarı yapılıp, parke taş döşemeleri ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak. Çalışmaları yerinde inceleyip bilgi alan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte ilçe genelinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek " Narlı'da, Hacıarslanlar ve Bostancı'ya kadar ilçemizi bir bütün olarak değerlendiriyoruz. Mevsim koşullarının düzelmesi ile Fen işleri, Park bahçe, Temizlik İşleri, başta olmak üzere tüm ekiplerimiz ilçe genelinde çalışmalarına hız verdi. Altınoluk Mahallemizde rüzgarların zarar verdiği Yağcılar Mevkii'nde ki sahilde gerekli düzenleme ve iyileştirme çalışmalarını yerine getiriyoruz. Özellikle sahil mahallelerimizde ki çalışmaları yaz sezonu öncesinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kamil Saka, Altınoluk'ta İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement