Başkan Kamil Saraçoğlu: Belediyeden İşçi Çıkartılacağı Yönündeki İddialar Asılsız - Son Dakika
Yerel

Başkan Kamil Saraçoğlu: Belediyeden İşçi Çıkartılacağı Yönündeki İddialar Asılsız

Başkan Kamil Saraçoğlu: Belediyeden İşçi Çıkartılacağı Yönündeki İddialar Asılsız

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, ’1 Kasım seçimleri sonrası belediyeden işçi çıkartıldığı’ yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

19.10.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, '1 Kasım seçimleri sonrası belediyeden işçi çıkartıldığı' yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Saraçoğlu, halkın dedikodulara inanmamasını isteyerek, "1 Kasım seçimlerinin yaklaşmakta olduğu şu günlerde, belediye çalışanlarının spekülatif söylentilere malzeme yapılmaya çalışılması bizleri üzmektedir. 1 Kasım seçimlerinden sonra bir kısım belediye personelinin işten çıkarılması konusu siyasi dedikodudan ibarettir.Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta İŞ-KUR ile yaptığımız protokolle Belediye hizmetlerini artırmak ve yaygınlaştırmak üzere 270 arkadaşımıza daha Belediye çatısı altında çalışma imkanı sunulmuştur. Ayrıca önümüzde ki hafta İŞ-KUR ile yapılacak olan yeni bir protokolle 235 arkadaşımıza daha iş imkanı sunmayı planlıyoruz. Bizlerle mesai arkadaşı olmak isteyen hemşehrilerimiz İŞ-KUR'dan başvuru yapabilirler. Kütahya Belediyesi olarak, personelimizle birlikte siz kıymetli hemşehrilerimize daha yaygın daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla gece gündüz demeden mesai mefhum gözetmeksizin çalışmaktayız. 1 Kasım seçimlerini kendi menfaatleri açısından riskli görenlerin yapmaya çalıştığı bu algı operasyonuna itibar etmemenizi istiyorum" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kamil Saraçoğlu: Belediyeden İşçi Çıkartılacağı Yönündeki İddialar Asılsız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement