Başkan Kamil Saraçoğlu: Kutso'da Artık Değişim ve Dönüşümün Vakti Gelmiştir - Son Dakika
Yerel

Başkan Kamil Saraçoğlu: Kutso'da Artık Değişim ve Dönüşümün Vakti Gelmiştir

Başkan Kamil Saraçoğlu: Kutso\'da Artık Değişim ve Dönüşümün Vakti Gelmiştir

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KUTSO) 20 yıldır aynı yönetimle idare edildiği belirterek, "Burada artık yeni bir jenerasyonun iş başına gelmesinin gerektiğini düşünüyorum" dedi.

19.12.2016 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KUTSO) 20 yıldır aynı yönetimle idare edildiği belirterek, "Burada artık yeni bir jenerasyonun iş başına gelmesinin gerektiğini düşünüyorum" dedi.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen 'konak sohbetleri' konulu etkinlikte konuşan Saraçoğlu, Kütahya'nın daha da ileri noktalara götürülmesi için yenilenmenin vazgeçilmez olduğunu ifade etti.

Saraçoğlu, "Özel idarenin bir değeri var, üniversitenin bir değeri var, belediyenin değeri var. Ben Ticaret ve Sanayi Odası'nın da bir değerinin olduğunu düşünüyorum. Ben, hiç kimse birbirine top atmadan Kütahya'nın bir adım daha ilerine götürmesi noktasında bunu söylüyorum. Şu anda Ticaret ve Sanayi Odası hakikaten 20 yıldır aynı yönetimle devam ediyor. Artık burada biraz daha genç kesimler yönetimde yer almalı. Ufkun biraz daha genişlemesi açısından bunu söylüyorum. Bir şey olduğunda milletvekilleri ve hükümet suçlanıyor. Durumu birbirimize atmak yerine, orada da bir dönüşüm ve değişimin olması gerektiğini düşünüyor ve dile getiriyorum. Yeni bir yönetimle birlikte, yeni jenerasyonun oraya gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Kim olur, nasıl olur ona bir şey diyemem" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kamil Saraçoğlu: Kutso'da Artık Değişim ve Dönüşümün Vakti Gelmiştir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement