Başkan Kaplan Saldırıları Kınadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kaplan Saldırıları Kınadı

Başkan Kaplan Saldırıları Kınadı

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanı Hayrettin Kaplan, Cuma günü teröristlerce düzenenlen ve 4 şehidin olduğu saldırıları kınayarak bir mesaj yayımladı.

16.10.2016 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanı Hayrettin Kaplan, Cuma günü teröristlerce düzenenlen ve 4 şehidin olduğu saldırıları kınayarak bir mesaj yayımladı.

Terör örgütü PKK'lı teröristler Hakkari, Van, Adıyaman, Mardin ve Bitlis'te Cuma günü yaptıkları saldırıda 4 asker şehit olurken, 12'side yaralanmıştı. Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şube Başkanı Hayrettin Kaplan, gerçekleştirilen saldırıları kınayarak bir mesaj yayımladı. Kaplan mesajında, "Son günlerde artan terör saldırıları ve her gün gelen şehit haberlerinden duyduğumuz üzüntünün üzerine Cuma günüde gelen dört şehit haberi ile tekrar yıkıldık. Bizler gelen her şehit haberi ile aynı evlat acısını tekrar yaşamaktayız. Katıldığımız şehit cenazelerinde kopan feryat, yaşanan acı her seferinde aynı sahneyi tekrarlamak gibidir bizler için. Şehit evine yaklaşırken ailelerin feryatları kulağımıza gelmeye başladığında ayaklarımız geri gitmek ister o anı görmemek için ama gidemeyiz. O ailenin acısı bizi eskilere götürür, evlatlarımızın haberini aldığımız o ana taşır bizi tekrar tekrar. Orada kalıp şehidimize son görevimizi yapmak zorunda hissederiz kendimizi. Vicdanımız bunu emreder. Bugünlerde bu acıyı sık yaşamaktayız. Hain terör örgütü aldığı ağır darbelere rağmen, kuklası olduğu güçlere kendini ispat ederek desteklerini almaya devam etme çabası ile intihar etmektedir. 15 Temmuz ruhu ve vatanın doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi ile tek vucüt, tek yumruk olarak bununda üstesinden geleceğiz Allahın izni ile. Terör Örgütü ve destekçileri hiçbir suretle bu milletin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine zarar veremeyecek. Bizler bu kardeşliğe halel gelmemesi için bedel ödeyen ve her daim canını feda etmekten çekinmeyecek şehit aileleri ve gaziler olarak bilinmesini isteriz ki verdiğimiz canlar, akıttığımız kanlar boşa gitmeyecek. Elvet bu millet Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle diğer etnik kökene sahip milletlerle ve her türlü inanca sahip kardeşlerimizle bu topraklarda barış içinde yaşayacağımız günlerin çok yakında olduğuna inancımız ve güvencemiz tamdır. Allah'tan bu topraklar için canını feda etmiş, Resulüne komşuluk şerefine nail olmuş tüm şehitlerimize rahmet diler acılı ailelerine sabırla verilmesini dilerim" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kaplan Saldırıları Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement