Başkan Kar, Karşıyaka'ya Dikkat Çekti - Son Dakika
Spor

Başkan Kar, Karşıyaka'ya Dikkat Çekti

Başkan Kar, Karşıyaka\'ya Dikkat Çekti

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Karşıyaka maçının beklenenden daha zor geçeceğini söyledi.

21.03.2013 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Karşıyaka maçının beklenenden daha zor geçeceğini söyledi.

Ligin ilk yarısında Ankaragücü ile deplasmanda yaptıkları maçı hatırlatan Başkan Emin Kar, "Maçtan bir gün önce Ankaragücü sahaya A2 takımı ile çıkacağını açıklamıştı. Bu bizim takımda bir rehavete neden oldu. Oysa maça ideal 11'i ile çıktılar ve çata çat mücadele verip beraberliği dahi zorla kurtardık. Şimdi aynı oyun Karşıyaka'da oynanmakta. Bazı çevreler buna Karşıyakalı yöneticiler de dahil, 'maça A2 takımı ile veya 7 oyuncudan yoksun çıkacağını' açıklayarak suni gündem oluşturmakta. Bizim böyle şeylere ayıracak ne zamanımız ne de imkanımız var. Biz çalışmalarımızı her maça çıktığımız gibi ciddiyetle hazırlanıyoruz. Rakiplerimizin ne durumda oldukları bizleri ilgilendirmiyor. Rakibimizi önemsiyoruz ve de ciddiye alıyoruz. Çıkıp aslanlar gibi mücadele verip zorlu deplasmandan 3 puanla döneceğiz" dedi.

KIRAN KIRANA ÇİFT KALE

Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik direktör Besim Durmuş, idmanda önce taktik çalışması yaptırdı, ardından yarım sahada çift kale maç oynattı. Çift kale maçta oyuncuların hırsı dikkat çekti. Golcü oyuncu Abdulkadir'in gol yollarındaki becerisi teknik heyeti sevindirdi. İdmana sakatlığı süren ve düz koşu yapan Ozan dışında tüm oyuncular katıldı. İdman frikik çalışmasıyla son buldu.

ALT YAPI KALECİLERİNE ÖZEL İLGİ

Keleci antrenörü Mehmet Bayraktar ve alt yapı kaleci antrenörü İlhan Pehlivan, genç kalecileri mercek altına aldı. Bayraktar, haftanın belirli günleri kalecileri özel çalıştıracaklarını belirterek, "Elimizde yetenekli kaleciler var. Bunların üzerine daha fazla durmamız gerekli. Haftanın belirli günleri vaktimizi onlara harcayacağız. Bunun yanı sıra Samsun'da ve çevre illerde genç yetenekli kalecileri bünyemizi katmak için çalışma başlatacağız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Kar, Karşıyaka'ya Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement