Başkan Karabacak: "Dernekler Toplumsal Barışın Sağlanmasında Önemli Görev Üstleniyor" - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabacak: "Dernekler Toplumsal Barışın Sağlanmasında Önemli Görev Üstleniyor"

Başkan Karabacak: "Dernekler Toplumsal Barışın Sağlanmasında Önemli Görev Üstleniyor"

Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’nde yeni kurulan Aşura İlim Yayma Derneği’nin üyelerine verdiği sabah kahvaltısına katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, derneklerin toplumsal barışın sağlanmasında önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

22.09.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Kazım Karabekir Mahallesi'nde yeni kurulan Aşura İlim Yayma Derneği'nin üyelerine verdiği sabah kahvaltısına katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, derneklerin toplumsal barışın sağlanmasında önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

Başkan Karabacak'ın yanısıra dernek yönetimi ve üyelerin katıldığı organizasyonda dernek üyelerine yaptığı selamlama konuşmasında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, görev yaptığı süre boyunca derneklerle sürekli görüş alışverişinde bulunduklarını, derneklerin yaşatılması adına her türlü katkıyı verme gayreti içinde olduklarını ifade etti.

Başkan Karabacak, dernek yönetimlerinin büyük bir özveriyle toplumdaki birlik ve beraberlik duygularının yaşatılması adına çalıştıklarını ifade ederek, "Toplumsal barışın sağlanması ve yaşatılması adına derneklerimize çok iş düşüyor. İnsanların değişik amaçlarla bir araya gelerek birşeyleri paylaşması ve ortak hareket etmesi toplumdaki birlik ve beraberlik duygularını güçlendiriyor. Bizlerde bu düşüncelerle derneklere her türlü yardımı yaparak onlara katkı ve destek sunma çabası içinde olduk. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Yeni kurulan bu derneğimizin de ilçemiz ve ülkemiz adına önemli çalışmalara imza atacağından şüphemiz yoktur. Derneğimiz hayırlı olsun"ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabacak: 'Dernekler Toplumsal Barışın Sağlanmasında Önemli Görev Üstleniyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement