Başkan Karabağ'a Destek Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ'a Destek Teşekkürü

Başkan Karabağ\'a Destek Teşekkürü

Bayraklı Attaroğlu İlköğretim Okul Müdürü Harun Yaşar, öğretmenler ve öğrenciler, okullarına verdiği katkıdan dolayı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

13.04.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Attaroğlu İlköğretim Okul Müdürü Harun Yaşar, öğretmenler ve öğrenciler, okullarına verdiği katkıdan dolayı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Eğitime verdiği destekle adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi, binlerce öğrenciye burs verirken, okulların fiziki koşullarını da imkanlar ölçüsünde iyileştiriyor. Son olarak Bayraklı Attaroğlu İlköğretim Okul Müdürü Harun Yaşar, öğretmenlerden Cennet Doğmaz, Zuhal Ömürlü ve öğrencileri temsilen Kaan Karataş ile Ekin Çodur, okullarına verdiği katkıdan dolayı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Eğitim kurumlarına desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "En önemli yatırım geleceğimiz olan öğrencilere yapılan yatırımdır. Eğitim gördükleri okullarda fiziki koşulları elimizden geldiğince düzeltiyor, eksiklerini gideriyoruz" dedi.

"ANINA MÜDAHALE EDİYOR"

Okula yapılan desteklerin öğrenciler ve veliler tarafında memnuniyetle karşılandığını ifade eden Okul Müdürü Harun Yaşar, "Okul ile ilgili sorunları bildirdiğimizde ekipler yönlendirilerek okul bahçesinde ihtiyaç duyulan düzenlemeler hemen gerçekleşti. Okulumuzun dış cephesi ve sınıfları baştan aşağıya boyandı. İhtiyacımız her neyse anında müdahale ediyor. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Başkan Hasan Karabağ ise, "Sadece Attaroğlu İlköğretim Okulu'na değil birçok okula elimizden geldiğince yardımda bulunuyoruz. Geleceğimiz olan çocukların eğitim gördükleri ortamları daha da güzelleştiriyoruz. Eksiklikleri imkanlar ölçüsünde gideriyoruz. Göreve geldiğimizden bu eğitim kurumlarına desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik. En önemli yatırım çocuklara, öğrencilere, dolayısıyla geleceğe yapılan yatırımdır. Binlerce öğrencimize burs veriyoruz. Çocuklarımız, dershanemiz sayesinde ücretsiz kurs görüyor. Bundan sonra da okullarımıza, öğrencilerimize verdiğimiz desteği aralıksız sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan öğrenciler, Başkan Karabağ'a kendi elleriyle yaptıkları bir çalışmayı hediye etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ'a Destek Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement