Başkan Karabağ'a Yetişmekte Zorlandılar - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ'a Yetişmekte Zorlandılar

Başkan Karabağ\'a Yetişmekte Zorlandılar

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kalabalık partili grubuyla mahalle mahalle esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

16.03.2014 01:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kalabalık partili grubuyla mahalle mahalle esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Bayraklı esnafı ve vatandaşı ile Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı Manavkuyu'da da yalnız bırakmadı. Başkan Karabağ İlçe Başkanı, Meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, ve kalabalık bir partili grubu ile Manavkuyu bölgesini ziyaret etti. Güzergahı üzerinde bulunan durakta otobüs bekleyen vatandaşları da unutmadı. Vatandaşlara merhaba diyerek sohbet eden Karabağ ara sokaklara da girerek arka caddelerde bulunan esnafları da unutmadı.

Başkanı bağrına basan esnaf Karabağ'a her girdiği dükkanda ikramlarda bulundu. Başkan ise ikramları geri çevirmemeye özen gösterdi. Başkan Karabağ'ı dükkanlarında ağırlamanın heyecanını yaşayan esnaf ise seçimlerden sonra Başkan'ı özel olarak ağırlamak istediklerini dile getirdi. Başkan da seve seve kabul edeceğini dile getirdi.

Programına başlar başlamaz inanılmaz bir performans gösteren Karabağ'a partililer bile yetişmekte zorlandı. Çalışmanın sonunda partililere seslenen Karabağ, "Sizlerle ölene dek yürümeye devam ederim. Böyle çalışmaya devam edelim. Bayraklıyı kimseye kaptırmayalım" dedi. Karabağ esnaf ziyaretlerinin ardından kendisini davet eden birtakım derneklerle akşam da bir araya geldi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ'a Yetişmekte Zorlandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement