Başkan Karabağ Bayramı Vatandaşlarla Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ Bayramı Vatandaşlarla Geçirdi

Başkan Karabağ Bayramı Vatandaşlarla Geçirdi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kurban Bayramı’nı vatandaşlarla birlikte karşıladı, ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

12.09.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Kurban Bayramı'nı vatandaşlarla birlikte karşıladı, ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, her bayram olduğu gibi bu bayramı da vatandaşlarla geçirdi. Başkan Karabağ'ın ilk durağı Bayram namazı için Alpaslan Mahallesi'nde bulunan Beş Kubbeli Cami oldu. Bayram namazının kılınmasının ardından Başkan Karabağ, cami imamı Rıza Kara ile birlikte cemaatle bayramlaştı.

Şehit ailesine ziyaret

Başkan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ ile ilk ziyaretlerini terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu Tunceli'de şehit düşen polis memuru Kağan Kılıç'ın babası Galip Kılıç'ın evine gerçekleştirdi. Başkan Karabağ, aileye bir kez daha başsağlığı ve sabır diledi.

Karabağ'ın ikinci durağı Manavkuyu Mahallesi'nde bulunan Kıymet Tutiç'in evi oldu. Bayraklı Belediyesi Semt Merkezi kursiyeri olan Tutiç iki çocuğu, torunları, gelin ve damadı ile birlikte Başkan Karabağ ailesini evinde misafiri etti. Göçmen olan Kıymet Tutiç kendi elleriyle yaptığı Boşnak böreğini misafirlerine ikram etti.

"Destek sürecek"

Başkan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ'ın son durağı ise ailesi tarafından 13 yaşındayken evlendirilen, yıllarca ağabeyi ve eşinden yediği dayaklarla büyüyen 34 yaşındaki Hasibe Kocabıyık'ın evi oldu. Sosyal İşler Müdürlüğü'ne erzak yardımı ile başvurmasıyla birlikte hayatı değişen Kocabıyık, misafirlerini belediyenin bulduğu yeni evinde ağırladı. Karabağ Kocabıyık'ın hikayesini bir de kendi ağzından dinledi. Karabağ, çocuklarıyla birlikte zor günler geçiren Kocabıyık'a destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ Bayramı Vatandaşlarla Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement