Başkan Karabağ: "Bütçemizi Dengeli Kullanıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ: "Bütçemizi Dengeli Kullanıyoruz"

Başkan Karabağ: "Bütçemizi Dengeli Kullanıyoruz"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bütçemizi dengeli kullanıyoruz.

24.06.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bütçemizi dengeli kullanıyoruz. Yeni kurulan bir belediyeyiz. Geçen altı yıllık süreçte ayakları yere basan bir yapı oluşturduk ve yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Altıncı yılını dolduran Bayraklı Belediyesi, yaptığı yatırımlar ve hizmetleriyle de dikkatleri çekmeyi başardı. Her yıl örnek bir bütçe hazırlayan Bayraklı Belediyesi'nin son açıklanan SGK verilerine göre, belediyenin bu kurama herhangi bir prim borcu bulunmadığı belirtildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni bir belediye olmalarına karşın doğru ve yerinde adımlar attıklarını belirterek, "Yeni kurulan belediyelerle kıyaslandığında SGK'ya borcumuzun olmaması gerçekten önemli. Diğer metropol ilçelerle kıyaslandığında emlak gelirlerimiz oldukça düşük olduğunu görüyoruz. Bölgemizde gecekondulaşma yoğun. Ancak buna rağmen her yıl örnek bütçeler hazırlıyoruz. Yeni bir ilçe yarattık. Bu hiç kolay olmadı. Önümüzdeki dönemde de yatırımlarımız ve yeni projelerimiz sürecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ: 'Bütçemizi Dengeli Kullanıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement