Başkan Karabağ'dan Yeni Yıl Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabağ'dan Yeni Yıl Sürprizi

Başkan Karabağ\'dan Yeni Yıl Sürprizi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni yıla saatler kala vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, onlara büyük sürpriz yaptı.

01.01.2015 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni yıla saatler kala vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, onlara büyük sürpriz yaptı. Başkan Karabağ, facebook'tan kendisine mesaj yazarak yardım isteyen görme engelli Erol Yıldız'ın sesine kulak vererek, işsiz olan evin kızına iş sözü verdi. Başkan Karabağ, ziyaret ettiği evlerde vatandaşlarla birlikte pasta keserek yeni yılı kutladı.

Başkan Karabağ ile eşi Bahriye Karabağ'ın ilk ziyareti Manavkuyu Mahallesi'nde oturan Koçyiğitler ailesine yaptı. Evin çocukları Zeynep(4), Dilan(11), Umut Gürbüz (8) bol bol sohbet eden Başkan Karabağ, ağustos ayında dünya evinde girecek olan evin büyük oğlunun nikahını kıyma sözü verdi. Evin hanımı Özlem Koçyiğit, "Beş senedir İzmir'deyim, böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Bir belediye başkanının evime geleceği hiç düşünmezdim. Yeni yılda bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim" dedi. Başkan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ, aile ile birlikte pasta kesti.

SOBA'DA KESTANE KEYFİ

Başkan Karabağ'ın ikinci ziyareti Çay Mahallesi'nde oturan Sevim ailesine oldu. Sobada pişen kestane başında Sevim ailesi üyeleri ile birlikte fotoğraf çektiren Başkan Karabağ, ailenin okuyan çocuklarına burs sözü verdi. Evin babası Kenan Sevim, "Başkanımızın evime geldiği için büyük onur duyuyorum. Beni bu akşam çok duygulandırdı" diye konuştu.

SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAZDI HAYALİNE KAVUŞTU!

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ'ın üçüncü ziyareti Onur Mahallesi'nde oturan Yıldız ailesi oldu. Facebook'tan Başkan Karabağ'a mesaj yazarak destek isteyen, görme engelli Erol Yıldız, amacına ulaştı. Kanser eşi Tayyibe Yıldız ile birlikte zor günler geçiren aileye Başkan Karabağ'dan destek sözü geldi. Karabağ, ailenin işsiz kızı Yasemin Yıldız'a iş müjdesi verdi.

HASTA ZİYARETİ YAPTI

Başkan Karabağ'ın son durağı Yamanlar Mahallesi'nde oturan CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Üyesi Hüseyin Gün oldu. Kalp rahatsızlığından dolayı baypas ameliyatı geçiren Hüseyin Gün'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Karabağ yeni yılın herkese sağlık getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Karabağ, "Yeni yıla giriyoruz. Her yıl olduğu gibi eşimle birlikte ev ziyaretleri yaparak, hemşerilerimle buluştuk. Belediye başkanının o eve gelmesi bile anlam kazandırıyor. Bir ev ziyaretinde vatandaşımız, 'Yeni yıla umutlarla başlayacağım düşünüyordum. Ertesi gün de 'Başkan yılbaşında size gelecek' dediklerinde umutlarım arttı' dedi. Ben de, 'inşallah uğurlu gelirim' dedim. 2015 kötülüklerden uzak bir yıl olsun. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabağ'dan Yeni Yıl Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement