Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ Derneklerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ Derneklerle Buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ Derneklerle Buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonunu Bayraklı'da faaliyet gösteren yöre derneklerinin faaliyetlerine katılarak geçirdi.

02.06.2014 10:35  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonunu Bayraklı'da faaliyet gösteren yöre derneklerinin faaliyetlerine katılarak geçirdi.

Başkan Hasan Karabağ ilk olarak Balıkesir'i Güzelleştirme, Kalkındırma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleriyle buluştu. İlk dönemde olduğu gibi ikince döneminde de çeşitli yöre dernekleri ile yakın ilişki içinde olan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ikinci döneminde de Balıkesrlilerin kendilerine ait bir dernek binası olması gerektiğini dile getirdi.

Bayraklı'da Hanaklılar, Çıldırlılar ve Sivaslıları örnek gösteren Başkan Hasan Karabağ, "Derneklerimiz uygun buldukları arazilerde inşaat yaparak kendilerine ait binalara sahip oldular. Bu çabalara ilk dönemimizde şahit olduk. 'Yuva yapanın Allah yardımcısı olur' derler. Bizler de Bayraklı Belediyesi olarak bu gayreti gösteren dernek yönetimlerinin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Balıkesirliler olarak sizlerin de bunu başaracağına inanıyorum" diye konuştu. Dernek Başkanı Erkan Uzun gösterdiği yakın ilgi ve alaka nedeniyle Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a teşekkür etti.

Başkan Hasan Karabağ'ın bir sonraki durağı Kaynaklar'da piknik etkinliği düzenleyen Erzurum Şenkayalılar ile Kars Sarıkamış Aşağısallıpınar Derneği oldu. Başkan Karabağ aynı piknik alanında bulunan iki derneği ve dernek üyesi vatandaşlarını masalarında ziyaret etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karabağ'ın son durağı ise Yamanlar Karslılar Derneği ve Kars Merkez Köyleri Derneği'nin Kemalpaşa Karabel'de düzenlediği piknik oldu. Azerbaycan Karabağ'dan gelen dedesinin kendilerine soyadlarını verdiğini dile getiren Başkan Hasan Karabağ, "Bu bakımdan kendimi her zaman kendimi size yakın gördüm. Zaten nüfus bakımından da kendimi küçük bir Kars belediye başkanı gibi görüyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ Derneklerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement