Başkan Karabalık'a Ardahanlılar Derneği'nden Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabalık'a Ardahanlılar Derneği'nden Teşekkür Plaketi

Başkan Karabalık\'a Ardahanlılar Derneği\'nden Teşekkür Plaketi

Kocaeli Ardahan İli Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi, başarılı çalışmaları ve derneğe verdiği katkılar nedeniyle Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a teşekkür plaketi verdi.

27.02.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Ardahan İli Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi, başarılı çalışmaları ve derneğe verdiği katkılar nedeniyle Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür plaketi verdi.

Seyfidar Çoban'ın başkanlığını yaptığı Kocaeli Ardahan İli Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Dernek yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı ziyaret eden Dernek Başkanı Seyfidar Çoban, "Kartepe İlçemize ve dernek çalışmalarımıza kattığınız değerler için teşekkür ederiz. Biz sizi çok seviyoruz. Gönüllerde kalıcı izler bıraktınız" dedi.

Dernek yönetiminden çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Karabalık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "Kartepe doğal ve eşsiz güzellikleri ile bir çekim merkezi olan ilçemizde, bizler hep sivil toplum örgütlerini önemsedik ve çalışmalarımıza ortak ettik. Gecenize de katılamadım ama güzel geçtiğini düşünüyorum" dedi.

Dernek Başkanı Çoban beraberindeki üyeleri Uğur Işık, Oğuz Kaya, Serbay Güngör, Vilayet Aydemir, Ergül Şirin, İbrahim Akpınar ve Dilek Akpınar ile birlikte, Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür plaketini takdim etti. Samimi atmosferdeki sohbet içilen çaylar eşliğinde son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabalık'a Ardahanlılar Derneği'nden Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement