Başkan Karabalık, Bayanlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Karabalık, Bayanlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Karabalık, Bayanlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yaklaşan seçimler öncesinde belediye hizmetleri hakkında Kartepeli bayanlara bilgilendirmelerde bulundu.

17.01.2014 15:30  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her akşam farklı bir mahallede bayanlara buluşan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yaklaşan seçimler öncesinde belediye hizmetleri hakkında Kartepeli bayanlara bilgilendirmelerde bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yerel seçim programları çerçevesinde farklı mahallelerde bilgilendirme toplantılarında bayanlarla buluşmaya devam ediyor. Bahçelievler ve Ulus mahallesinde Kartepeli hanımlara hitap eden Başkan Karabalık, doğumdan ölüme kadar her kesime belediyelerin çok önemli hizmetleri olduğunu kaydetti. Belediye hizmetleri yanında eğitim, kültür, sosyal alanlarında sağlanan gönüllere giden hizmetlerle ilçe halkının yanında olduklarını hatırlatan Başkan Karabalık, Kartepelilerin her zaman acısını ve mutluluğunu paylaştıklarını açıkladı.

Kartepe'nin sahip olduğu değerleri hizmetlerle taçlandırdıklarını ifade eden Başkan Karabalık, bugün gelinen noktada ilçede yaşanan değişim ve gelişimin sürmesi için bayanlardan destek istedi. Halka en güzel hizmetlerin verilmesi için Belediyenin tüm kadrolarıyla çalışmaya devam ettiğini belirten Başkan Karabalık, "Önümüzde seçim var. Kartepe'nin gerçeğine dikkat ederek o istikamette tercihte bulunun. Bu nedenle tercihlerinizi AK Parti'den yana kullanmak en doğru tercih olacaktır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karabalık, Bayanlarla Buluşmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement