Başkan Karaçoban'dan Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaçoban'dan Başsağlığı Mesajı

Başkan Karaçoban\'dan Başsağlığı Mesajı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde üzüm işçilerini taşıyan midibüsle yolcu treninin çarpması sonucu meydana gelen kazanın hemen ardından olay yerine giden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban kazada hayatını kaybeden 6 kişiye Allah’tan rahmet yaralanan 23 kişiye acil şifalar diledi.

22.07.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde üzüm işçilerini taşıyan midibüsle yolcu treninin çarpması sonucu meydana gelen kazanın hemen ardından olay yerine giden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban kazada hayatını kaybeden 6 kişiye Allah'tan rahmet yaralanan 23 kişiye acil şifalar diledi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Alaşehir'de yaşanan tren kazasının ardından olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra taziye mesajı yayımladı. Başkan Karaçoban hastanelerde tedavi altına alınan yaralıları da ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yayımladığı taziye mesajında, "İlçemizde bugün saat 11.00'da Akkeçili Mahallemizdeki ikinci hemzemin geçit üzerinde üzüm işçilerini taşıyan midibüs ile İzmir- Uşak seferine yapan trenin çarpışması sonucu elim bir kaza meydana geldi. Bu elim kaza sonucu 6 hemşehrimiz hayatını kaybederken, 23 hemşehrimiz de yaralandı. Bu kazada yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet ailelerini sabır ve yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaçoban'dan Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement