Başkan Karaçoban Durmak Bilmiyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaçoban Durmak Bilmiyor

Başkan Karaçoban Durmak Bilmiyor

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban program dahilindeki haftalık mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

07.10.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban program dahilindeki haftalık mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Cabar Fakılı Mahallesini ziyaret eden Başkan Karaçoban daha sonra Işıklar Mahallesini ziyaret ederek sorunları yerinde tespit etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Akif Ceylan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu, Alaşehir Fen İşleri Müdürü Emin Dikici'yi Cabar Fakılı Mahallesi ziyaretinde mahalle muhtarı Mustafa Şen ve çok sayıda mahalle halkı karşıladı.

Cabar Fakılı Mahallesinde yapılması gereken işleri yerinde inceleyen Başkan Karaçoban ve beraberindeki ekip mezarlık yoluna sati kaplama yapılması, bazı ara yolların kilit parke taşı kaplanması, düğün salonu yer tahsisi ile ilgili çalışma yapılması için görüşmeler ve incelemelerde bulundu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban program dahilindeki ziyaretlerine Cabar Fakılı'nın ardından Işıklar Mahallesi ile devam etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Akif Ceylan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu ve Alaşehir Fen İşleri Müdürü Emin Dikici'nin de eşlik ettiği ziyarette mahallenin sorunları yerinde incelenerek yapılması gereken çalışmalar belirlendi. Başkan Karaçoban ve beraberindeki ekip Işıklar Mahallesinin girişinde mahalle muhtarı Fehmi Özbay ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı.

Işıklar Mahallesinde Mahalle halkı ile istişare eden Başkan Karaçoban, yapılan ve yapılacak olan, sulama pompası, gölet, mezar yoluna kilit parke taş döşenmesi, yeşil alan çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Karaçoban'ın mahalle ziyaretlerinin devam edeceği kaydedildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaçoban Durmak Bilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement