Başkan Karadeniz'den Gençlere Kariyer Tavsiyeleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Karadeniz'den Gençlere Kariyer Tavsiyeleri

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, belediyenin düzenlediği ‘2. Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri’ kapsamında gençlerle buluşarak, kariyer tavsiyelerinde bulundu.

08.04.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, belediyenin düzenlediği '2. Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri' kapsamında gençlerle buluşarak, kariyer tavsiyelerinde bulundu.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediyesi'nin düzenlediği '2. Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri' kapsamında gençlerle buluştu. Halkalı Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen kariyer günlerinin açılışına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nesrin Kakırman, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz ve çok sayıda öğrenci ile öğretmen katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından söz alan Karadeniz, gençlerin gönüllerinde yatan mesleklerin kendilerine ve millete hayırlı olmasını diledi. Karadeniz ayrıca, kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri ile birlikte öğrenciler için kurulan stantları dolaştı. Cemal Yılmaz ise öğrencilerin meslek seçimi yaparken kendilerini tanımalarının önemine değindi.

"HAYATTA İKİ ÖNEMLİ SEÇİM VAR"

Açılışın ardından TASEV Ayakkabı Teknik Endüstri ve Meslek Lisesi'ndeki kariyer söyleşisine katılan Başkan Karadeniz, gençlerin hayatlarında yapacakları iki önemli seçim olduğuna değinerek, "Eş seçimi ve iş seçimi insanın hayatta yapacağı en önemli seçimler. Unutmayın, yaptığınız bu seçimler hayatınızı şekillendirecek" dedi.

Öğrencilere ders haricinde herhangi bir alanda bilgi sahibi olmalarını da öğütleyen Temel Karadeniz, "Hayat aslında kendini ifade edebilme gücü. Bu nedenle özgüveninizi geliştirin. Meraklı olun, her şeyi merak edin ve dininizi öğrenin. Kuran-ı Kerim'le mutlaka bir irtibatınız olsun. Bu sizi inanılmaz derecede geliştirir" diye konuştu.

Küçükçekmece Kariyer ve Araştırma Merkezi tarafından Küçükçekmece Kaymakamlığı ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen kariyer günleri kapsamında, stant açan 30 üniversite ve 50 lise öğrencilere danışmanlık hizmeti veriyor. 3 gün sürecek etkinlikte ayrıca, mesleklerinde başarılı ve örnek kişiler tarafından 10 söyleşi gerçekleştirilmesi amaçlanıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karadeniz'den Gençlere Kariyer Tavsiyeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement