Başkan Karakaya, Boynukalın'ı Tebrik Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Karakaya, Boynukalın'ı Tebrik Etti

Başkan Karakaya, Boynukalın\'ı Tebrik Etti

AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Karakaya, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’ndaki görev değişiminin ardından bir basın açıklaması yaptı.

27.09.2014 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Karakaya, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'ndaki görev değişiminin ardından bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Karakaya, göreve yeni gelen AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdurrahim Boynukalın'a yeni görevinde başarılar diledi. AK Parti'de makamların değil, davanın önemli olduğunu kaydeden Karakaya, "Bu sebeple yaklaşık 3 yıldır partimize ve milletimize hizmet eden ve görevi devreden genel başkanımız Zafer Çubukçu'ya bugüne kadar göstermiş olduğu hizmetlerden, başarılardan, partimize ve muazzez davamıza katmış olduğu değer ve vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Karakaya, göreve gelen Boynukalın'ın genel başkanlık görevini layıkıyla yerine getireceğinden şüphelerinin olmadığını, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve AK Parti çatısı altında bulunan herkesin devraldığı bayrağı daha ileri bir noktaya taşımak için gecesini gündüzüne katarak çaba gösterdiğini belirtti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karakaya, Boynukalın'ı Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement