Başkan Karaman: "Tarihi Projeyi Hayata Geçiriyoruz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaman: "Tarihi Projeyi Hayata Geçiriyoruz"

Başkan Karaman: "Tarihi Projeyi Hayata Geçiriyoruz"

Bartın’ın Kozcağız beldesinde yapılacak olan ‘Ana Cadde Projesi’nin ihalesi sonuçlandı.

05.06.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın Kozcağız beldesinde yapılacak olan 'Ana Cadde Projesi'nin ihalesi sonuçlandı. Yapılacak olan projede bisiklet yolu, oturma alanları, aydınlatma, meydan saati ve süs havuzları yer alacak.

Bartın'ın Kozcağız belde Belediye Başkanı Mustafa Karaman, 5 milyonluk kanalizasyon ve arıtma tesisi inşaatı çalışmasından sonra bozulan ana cadde ve ara cadde için dev bir projeye imza attıklarını açıkladı. Karaman, beldenin geleceğine ışık tutacak, kenti daha modern ve yaşanabilir bir hale getirecek olan projede, bisiklet yolu, meydan saati, aydınlatma, oturma alanları ve süs havuzlarının yer alacağını söyledi.

Projenin hem yayaların hem araçların, hem de bisiklet sürücülerinin kenti rahatça kullanabilecekleri bir proje olduğunu aktaran Karaman, yapılan projenin çevre illerde ilçelerde, dönüşüm projelerine örnek teşkil edeceğini savundu.

Karaman, "Ana Cadde Yol Yapım ihalesini gerçekleştirerek ilk adımı atmış olduk. Firmaların yapmış olduğu teklifleri değerlendirerek kararımızı verdik. Kazanan firmaya yer teslimini yaptıktan sonrada ilk kazmayı vurarak, Kozcağız'da yepyeni ve modern bir yaşam alanı inşa etmiş olacağız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaman: 'Tarihi Projeyi Hayata Geçiriyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement