Başkan Karamehmetoğlu Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karamehmetoğlu Çalışmaları Değerlendirdi

Başkan Karamehmetoğlu Çalışmaları Değerlendirdi

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ilçenin sorunlarını ve öncelikli hizmetlerini belirlemek için kentin stratejik eylem planının çıkarıldığını belirterek, bu çerçevede yapılacak hizmetleri hayata geçirmek için biran önce çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

20.10.2016 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ilçenin sorunlarını ve öncelikli hizmetlerini belirlemek için kentin stratejik eylem planının çıkarıldığını belirterek, bu çerçevede yapılacak hizmetleri hayata geçirmek için biran önce çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Çermik'te öncelikli hizmetlerin belirlenmesi ve ilçenin kalkınmasına yönelik projelerin hayata geçirilmesi için stratejik eylem planı hazırladıklarını anlatan Karamehmetoğlu, planda ilçe merkezi altyapı ve üstyapı hizmetleri kapsamında hazırlanan projelerin hayata geçirileceğini vurguladı. İlk etapta ilçe çıkışındaki çöp alanı yerinin değiştirileceğini ve ağaçlandırılarak görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılacağını anlatan Karamehmetoğlu, Çermik- Ergani arasındaki karayolunun genişletme çalışmalarına başlandığını vurguladı. Karamehmetoğlu, Termal turizm merkezi olan Çermik Melike Belkıs Kaplıcalarına gelen vatandaşların ulaşım sorununun ortadan kaldırılacağını ve vatandaşların daha güvenli ve geniş yolda seyahat edebileceklerini dile getirdi.

Gelincik Dağı ve Fırat Nehri'nin turizme kazandırılması yönünde proje hazırlandığını belirten Karamehmetoğlu, ilçenin stratejik eylem planı çerçevesinde hazırlanan projelerin birer birer hayata geçirilmesi için çalışacaklarını kaydetti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karamehmetoğlu Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement