Başkan Karaosmanoğlu, - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu,

Başkan Karaosmanoğlu,

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinde bir araya gelerek 2023 Vizyonunu vatandaşlarla paylaştı.

08.05.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesinde bir araya gelerek 2023 Vizyonunu vatandaşlarla paylaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Körfez ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 2023 Vizyonundan yer alan ve Bakanlık tarafından avan projelerinin onaylandığı 33,3 kilometrelik metro'nun detaylarını vatandaşlarla paylaştı.

Mimar Sinan mahallesinde esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu'nun ziyaretine, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti ilçe yöneticileri de eşlik etti. Vatandaşlarla sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Ulaşımda artık vatandaşımızın daha konforlu yolculuk etmesini istiyoruz. Bunun için teknik arkadaşlarımız yoğun biçimde çalışıyor. Kaliteli ulaşım tek arzumuz" dedi. Bunun yanı sıra Başkan Karaosmanoğlu, "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Metroya bineceğiz. Çalışmalarımız hızlı biçimde devam ediyor" ifadelerini kullanırken, "Geçen iki yılda yaşanan kuraklığa rağmen kentimizi kesinlikle susuz bırakmadık. Önlemlerimizi almış yer altı kaynaklarımızın haritasını yıllar öncesinden hazırlamıştık. Bu sene çok şükür bereketli bir yıl oldu. 200 adet otobüs alım ihalemiz bitti, imzalarımızı attık ve Eylül ayından itibaren kentimize daha kaliteli bir ulaşım sağlamak için hizmette olacaklar. Yılsonuna kadar otobüslerimizin tamamı şehrimizde siz vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak. Tüm ilçelerimizde hizmet verecek bu otobüsler Körfez ilçemizde de faaliyet gösterecekler. Bunun yanı sıra 2023 Türkiye'sinde, Kocaeli'nin artık Metro ile seyahat edecek. 2 Etap şeklinde yapacağımız Metro sistemimiz 1. Etabı olan uygulamaya esas kesin projeleri ihale aşamasına geldi. Toplam uzunluğu 33,3 kilometre olacak Metromuzun 1.etabı Körfez Kaymakamlığı- Köseköy hattı ile 24 km'dir. Burayı gerçekleştirdikten sonra doğu ve batı uçlarına 5 kilometrelik büyümeyle Batıda Atalar Mahallesi, doğuda da Cengiz Topel Havalimanımıza kadar Metromuzu ulaştıracağız. Bu büyük bir yatırımdır. Bunu güçlü Hükümetimizle ve Ulaştırma Bakanlığımızla birlikte gerçekleştireceğiz" şeklinde vatandaşları bilgilendirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement