Başkan Karaosmanoğlu, Ankara'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Ankara'da Temaslarda Bulundu

Başkan Karaosmanoğlu, Ankara\'da Temaslarda Bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara’da bir dizi çalışma ve hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

25.07.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara'da bir dizi çalışma ve hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara'da kentimizi yakından ilgilendiren konuları görüşmek üzere bazı bakanlıklara bir dizi temaslarda bulunurken, Kocaeli'de yakından tanınan ve farklı görevlere atanan isimlere hayırlı olsun ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Bir dönem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı yapmış ve son kararnameyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğüne atanan Gülser Ustaoğlu'nu ziyaret etti. Ustaoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra eski Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Sezer Şener Komsuoğlu'na, Yüksek Öğrenim Kurumu'ndaki (YÖK) Başdanışmanlık görevi nedeniyle tebrik etmek için nezaket ziyaretinde bulundu. YÖK Genel Sekreteri Süleyman Necati Akçeşme'yle de bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, daha sonra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu'nun evladı Ömer ile Kübra'nın nikah törenine katıldı.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katıldığı ve nikah şahidi olduğu törene, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'da katıldı. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen nikahta Başkan Karaosmanoğlu şahitlik yaparken, çiftlere mutluluklar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Ankara'da Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement