Başkan Karaosmanoğlu, Darıca'da Milli İrade Çiftinin Nikahını Kıydı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca'da Milli İrade Çiftinin Nikahını Kıydı

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca\'da Milli İrade Çiftinin Nikahını Kıydı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Cumhuriyet meydanında Ferhat ve Sümeyra isimli çiftin nikahını kıydı.

01.08.2016 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Cumhuriyet meydanında Ferhat ve Sümeyra isimli çiftin nikahını kıydı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca'da düzenlenen demokrasi yürüyüşünün son bulduğu Cumhuriyet meydanında Darıca Belediye Meclis Üyesi Ferhat Yılmaz ve Darıca AK Parti İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Sümeyra Yazgan'ın nikahını binlerce vatandaşın şahitliğiyle kıydı. Cumhuriyet meydanındaki nikah törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nikah töreninin ardından vatandaşlara hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Evlilik Allah'ın emridir. Bütün evlilere ve nikahını kıydığımız çiftimize Rabbim tatlı tatlı geçim nasip etsin. Ailelerimiz en güçlü yanımızdır. Ailenin birliği ve bütünlüğü bu milletin gücüdür" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Darıca'da Milli İrade Çiftinin Nikahını Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement