Başkan Karaosmanoğlu, Derince Başhekimi Güneş'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Derince Başhekimi Güneş'i Ziyaret Etti

Başkan Karaosmanoğlu, Derince Başhekimi Güneş\'i Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr Mustafa Güneş’i ziyaret etti.

28.08.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr Mustafa Güneş'i ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Doç.Dr Soner Şahin'in Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhakemliği görevinden ayrılmasıyla yerine atanan Doç.Dr Mustafa Güneş'e iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Derince AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin'in de katıldığı birliktelikte Başkan Karaosmanoğlu, Başhekim Güneş'e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bu hizmet kalitesinin büyüyerek devam edeceğine inanıyorum. Bu anlamda Derince Eğitim ve Araştırma Hastanemiz kentimize önemli ölçüde hizmet etmeye devam edecek. Başhekimimiz ve tüm sağlık alanında çalışan kardeşlerimize şimdiden emekleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Derince Başhekimi Güneş'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement