Başkan Karaosmanoğlu Hemşeri Derneklerini Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu Hemşeri Derneklerini Kabul Etti

Kocaeli Batmanlılar ve Kocaeli Istrancalılar dernek yönetimleri Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti

09.12.2014 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Batmanlılar Derneği Başkanı Hasan Kazan ve yönetimi ile Kocaeli Istrancalılar Derneği Başkanı Kamil Terzi ve yönetimini ayrı ayrı kabul etti. Ziyaretlerde Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de hazır bulundu.

"FARKLI KÜLTÜRLER ZENGİNLİĞİMİZ"

Hemşeri derneklerinin kültürümüzün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasında önemli rol oynadığına değinen Başkan Karaosmanoğlu, fuar içinde ve Gebze'de bulunan Sivil Toplum Merkezlerinin önemine değindi. Sivil toplumun kent hayatında çok önemli bir misyon taşıdığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Farklı kültürlerin bir arada yaşamasını önemsiyor bunu zenginliğimiz olarak görüyoruz" dedi.

"EĞİTİM ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİN"

Kocaeli Batmanlılar Derneği'nin kurulmasının sevindirici olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Eğitim çalışmalarına önem verin. Kentimizin gelişimi için çalışma yapın. Birlikte güzel çalışmalar yapacağıma inanıyorum. Hayırlı olsun" dedi.

BAŞKAN'A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Kocaeli Batmanlılar Derneği Başkanı Hasan Kazan ise derneğin yaklaşık iki ay önce kurulduğunu belirterek, Kocaeli'deki Batmanlılar olarak bir araya geldiklerini vurguladı. Başkan Karaosmanoğlu'na yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Kazan, "Kentimize yaptığı hizmetlerden ötürü Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kocaeli her geçen gün güzelleşiyor" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu Hemşeri Derneklerini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement