Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Muhtarlar Derneğini Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Muhtarlar Derneğini Kabul Etti

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Muhtarlar Derneğini Kabul Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Muhtarlar Derneğiyle bir araya geldi.

10.12.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Muhtarlar Derneğiyle bir araya geldi.

Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. 2004'ten itibaren gerçekleştirilen yatırımların Kandıra tarihine altın harflerle yazıldığını ifade eden muhtarlar, Başkan Karaosmanoğlu'na bir kez daha hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Halkımıza ve köylerimize yapılan hizmetlerin karşılığında aldığımızın teşekkürün hizmet aşkına aşk kattığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Ancak vatandaşımızın hizmetini hep beraber muhtarlarımızla birlikte yaptık. Bu hizmetlerin yapılmasında bizim de önümüzde hükümetimiz yer almaktadır" dedi.

Büyükşehir yasasının çıkmasıyla birlikte hizmet alanlarının 110 kat büyüdüğünü hatırlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bu şansı veren ve kentimizin önünü açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun geleceğe dönük ilerici bakışı Kocaeli'nin önünü açtı. Kandıra bu hizmetleri alabiliyorsa gerçekleştirilen bu değişiklik sayesinde olmuştur. Göreve ilk geldiğimizde Kandıra için ilk hedefimizin yol ve suyun ulaştırılması olduğunu söylemiştik. Çok şükür geldiğimiz noktada artık Namazgah Barajımızı da var" diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, "Kefken'de köylü pazarının kurulması bunun da kapalı olarak yapılması noktasında çalışma başlatacağız. Gerek kış gerekse yaz aylarında vatandaşımızın kendi ürettiği ürünleri çağdaş bir ortamda müşterilerine satabilmesini amaçlıyoruz" diyerek muhtarlara bilgi verdi. Halkın çok önemli ihtiyaçlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Ekiplerimiz sahada vatandaşımızın hizmeti için çalışıyor. Bundan dolayı siz muhtarlarımıza da önemli görevler düşüyor. Bu hizmetlerin öncelik sırasına göre belirlememiz gerekiyor" hatırlatmasını da yaptı. Kandıralı muhtarlar daha sonra taleplerin ve isteklerini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na ilettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Muhtarlar Derneğini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement