Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Sahillerinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Sahillerinde İncelemelerde Bulundu

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Sahillerinde İncelemelerde Bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaz sezonun başlamasıyla birlikte Kocaeli’nin deniz turizmiyle ön plana çıkan Kandıra sahillerinde incelemelerde bulundu.

11.07.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaz sezonun başlamasıyla birlikte Kocaeli'nin deniz turizmiyle ön plana çıkan Kandıra sahillerinde incelemelerde bulundu.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaz sezonun başlamasıyla birlikte Kocaeli'den ve çevre illerden vatandaşların yoğun bir talep gösterdiği Kandıra sahillerinde incelemede bulundu. Kefken ve Kerpe sahilleri başta olmak üzere kısa bir süre sonra açılışı gerçekleştirilecek Miço Koyu kadınlar plajında da denetimler yapan Başkan Karaosmanoğlu, "Hayatın her alanında hizmet üretip, hemşerilerimizin yaşantısını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Yarınlar için kalıcı eserler vermeye de gayret ediyoruz. Çevremizin güzelleşmesi ve keyifli dakikaların halkımız tarafından yaşanması için hazırladığımız mavi bayraklı plajlar ve sahillerimiz insanımızın hizmetindedir" dedi.

Gerek ilçe belediyeleri, gerekse de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza yeni hizmet alanları oluşturduklarını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Ekiplerimizin ortaya koyduğu gayretlerin meyveleri olan Karadeniz sahillerimizdeki plajlarımızın yanı sıra Miço Koyu Kadınlar plajının da tam bir çekim merkezi olacağına inanıyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir hizmeti daha kentimize kazandırmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu güzel eser nedeniyle bütün emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi'ne bağlı teknik personellerin eşlik ettiği ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kefken Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem'e de konuk oldu. Bölgeye yapılan hizmetlerin öneminden bahsedildiği birliktelikte, vatandaşların Kandıra ve sahillere verilen önem için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür ettiklerini belirten Muhtar Ekrem, "Başkanımızın gerek Kocaeli'deki gerekse Kandıra ilçemiz başta olmak üzere sahillerimizdeki çalışmaları buralara canlılık kattı. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na ve Büyükşehir çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra Sahillerinde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement