Başkan Karaosmanoğlu Kartepeli Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu Kartepeli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Karaosmanoğlu Kartepeli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe ilçesindeki muhtar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi.

18.02.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe ilçesindeki muhtar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi. Emektar muhtarlara vefa programında 30 Mart yerel seçimlerinde aday olmayarak muhtarlığa veda edecek muhtarlara plaket verildi.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve çok sayıda muhtar ve muhtar adayı katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhtarların vatandaşlara en yakın birimler olduğunu vurgulayarak, halkla iyi bir diyalog kurmaları halinde sorunların çözümünde önemli rol oynayabileceklerini söyledi. Muhtarların bu bakımdan yerel yönetimlerle ilişkilerinin maksimum düzeyde olması gerektiğini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, "Muhtarlar halkımızı hizmet birimlerine yönlendirmeli. Bu bakımdan muhtarlarımızı son derece önemsiyoruz. Mahalleye, aileye en yakın olan kurumlar muhtarlardır. Yaşanabilir bir mahalle kurulması adına muhtarların yapacağı çalışmalar çok önemli. İletişim halinde olacağız. Şehrimizde daha mutlu insanların yaşaması için hep birlikte çalışacağız. 30 Mart'ta yarışacak tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ise, "Muhtar arkadaşlarımızın hemen hemen tamamı burada bulunuyor. Muhtar adaylarımız da burada. Hepinize başarılar diliyorum. Kartepe'de yönetime geldiğimizde karşılıklı birlik ve beraberlik içerisinde bütün zorlukların üzerinden geldik. Muhtarlarımızla beraber çalışarak hizmetlerin sağanak sağanak gelmesini sağladık. Büyük hizmetler yaptık. Etle tırnak gibi birlikteliğimiz devam edecek" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu Kartepeli Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement