Başkan Karaosmanoğlu, ''Kentimize hoş geldiniz'' - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu, ''Kentimize hoş geldiniz''

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Emniyet Müdürü Necati Demirci'ye iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

30.11.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne atanan eski Batman Emniyet Müdürü Necati Demirci'ye iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Yeni görevinde Emniyet Müdürümüze başarılar diliyorum diyen Başkan Karaosmanoğlu, "Allah yolunuzu açık etsin. Kentimize hoş geldiniz. Gurur kaynağımız emniyet güçleri başımızın tacıdır. Güzel hizmetler yapacağına inandığım Emniyet Müdürümüz Demirci'nin yanındayız. Emniyet teşkilatımızın hizmetinde olmaya da devam edeceğiz. Allah yeni görevinizde sizleri utandırmasın" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu, ''Kentimize hoş geldiniz'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesiyle Verim ve Kalite Artıyor
    11:57 Türkiye'de Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesiyle Verim ve Kalite Artıyor

    Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen Fındık Bahçelerinin Rehabilitasyonu Projesi kapsamında Ordu'da yeni modern bahçeler kuruluyor. Proje sayesinde yaşlı ve verimsiz fındık bahçeleri sökülerek teraslar oluşturuluyor ve gençleştirme çalışmaları yapılıyor. Bu sayede fındık tarımında verim ve kalite artışı sağlanıyor.

  • Trakya Üniversitesi Rektörü ve heyeti Kırcaali'de ziyaretlerde bulundu
    11:57 Trakya Üniversitesi Rektörü ve heyeti Kırcaali'de ziyaretlerde bulundu

    Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve beraberindeki heyet, Kırcaali Valisi Nikola Çanev'i ziyaret etti. Tabakoğlu, ziyarette Bulgaristan'daki kurum ve kuruluşlarla iş birliklerinin devam ettiğini söyledi. Heyet ayrıca Kırcaali Belediyesi, Bölge Müftüsü ve Yenipazar Belediye Başkanı ile görüşmeler gerçekleştirdi. Trakya Üniversitesi ayrıca Kırcaali Belediyesi ile iş birliği anlaşması imzaladı ve Kırcaalili öğrencilerle buluştu.

  • Sivas İmranlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 147 Hap Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Tutuklandı
    11:54 Sivas İmranlı'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 147 Hap Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Tutuklandı

    Sivas'ın İmranlı ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, ilçe merkezindeki bir adreste yapılan aramada 2 bin 147 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon sonucunda B.O. ve S.D. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra 'uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' ve 'uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak' suçlarından tutuklandı.

  • Bursa'da tehlikeli taşımacılık kamerada
    11:54 Bursa'da tehlikeli taşımacılık kamerada

    Bursa'da bir kamyonetin arkasına koyulan demirlerin güvenlik önlemi alınmadan taşınması ve bir kamyonetin arkasında açık konserve kapağıyla seyahat etmesi amatör kamera tarafından kaydedildi. Sürücülerin uyarılarına aldırış etmeyen bu tehlikeli taşımacılık olayları, büyük bir faciaya yol açmadan atlatıldı.

  • Diyarbakır'da Sıfır Atık Projesiyle Doğa Korunuyor ve Ekonomiye Katkı Sağlanıyor
    11:54 Diyarbakır'da Sıfır Atık Projesiyle Doğa Korunuyor ve Ekonomiye Katkı Sağlanıyor

    Diyarbakır'da uygulanan "Sıfır Atık" projesi sayesinde doğa korunarak, ekonomiye katkı sağlandı.

  • Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası Verildi
    11:54 Eskişehir'de AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası Verildi

    Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tepebaşı ilçesinde bulunan bir süt çiftliğine Avrupa Birliği Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası teslim etti. İşletme, AB standartlarında süt ürettiği belirlenerek Eskişehir'de ikinci, Tepebaşı ilçesinde ise ilk AB Onaylı Süt Çiftliği Sertifikası almaya hak kazandı.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahalle Esnafını Ziyaret Etti
    11:54 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahalle Esnafını Ziyaret Etti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Argıncık Çarşı Camii'nde kılınan teravih namazının ardından mahalle esnafını ziyaret ederek sohbet etti.

  • Anka, CHP Genel Merkezi'nde Kurulan Dijital Seçim Takip Merkezini Görüntüledi. CHP'li Okakın:
    11:52 Anka, CHP Genel Merkezi'nde Kurulan Dijital Seçim Takip Merkezini Görüntüledi. CHP'li Okakın: "Eksiksiz Bir Çalışma İnşa Ettik, Hiçbir Şüphemiz Yok."

    ANKA Haber Ajansı, CHP'nin sandık sonuçlarını ve oy kullanma günü yaşanacak tüm gelişmeleri takip edeceği dijital seçim takip ve çağrı merkezini görüntüledi. Okullardan, ilçe ve il seçim merkezlerinden Ankara'ya akacak on binlerce sandık sonucunu bir araya getirecek dijital takip merkezi dördüncü ve son tatbikatını ANKA Haber Ajansı'na açtı. Seçim gecesi hukuki itirazlar ya da parti örgütünün yaşayabileceği her türlü soruna karşı görev başında olacak çağrı merkezi için de CHP'nin Parti Meclisi toplantılarının yapıldığı salon organize edildi. Hem dijital takip üssü hem de seçim günü için yapılan tüm hazırlıklar hakkında ANKA Haber Ajansı'na bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın 31 Mart seçimleri için hiçbir eksikleri kalmadığını vurguladı. Çok deneyimli ve bu alada rüştünü ispat etmiş bir ekiple çalıştıklarını anlatan Okakın, "Sektörel deneyimi çok yüksek, seçim güvenliğinin dijital altyapısında oluşabilecek tüm alternatif tabloya hazırlık deneyimi de bulunan kimselerle, güçlü bir kadroyla büyük, özverili, eksiksiz bir çalışmayı hep birlikte inşa ettik. Bu konuda hiçbir şüphemiz yok” dedi.

  • Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile iftarda buluştu
    11:52 Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile iftarda buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi öğrencileri ile iftar sofrasında buluştu. Başkan Büyükkılıç, öğrenci ve genç dostu bir şehir olarak daima öğrencilerin en güçlü destekçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti.


Advertisement