Başkan Karaosmanoğlu, Mardinlileri konuk etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu, Mardinlileri konuk etti

Başkan Karaosmanoğlu, Mardinlileri konuk etti

TDBB ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Fehmi Güneri ve yeni yönetimi ile bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi.

21.09.2016 16:38  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün'ünde katıldığı birliktelikte, sivil toplum kuruluşlarının kentler için hizmet alanı ve bu anlayışla proje bazlı çalışmaların seyri hakkında görüş alışverişi yapıldı.

TÜRKİYE'DE KARDEŞLİK İKLİMİ BOZULMAYACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm'ün de hazır bulunduğu görüşmede, Türkiye'de ki kardeşlik ikliminin bozulamayacağı da ifade edilirken, Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Güneri, bölücü terör örgütü PKK tarafından Mardin ve ilçelerinde ki saldırılarından dolayı Kocaeli'ye gelen ailelere gerekli yardımları yaptıklarını belirtti. Kalacak yer başta olmak üzere ev içerisinde kullanılacak araç ile gereçlerin temin edildiğini ifade eden Marmara Mardinliler Dernek Başkanı Fehmi Güneri, "Bu gibi çalışmalarla üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz" dedi.

DERNEKÇİLİK FEDEKARLIK İŞTER

Derneklerin temel amaçları arasında vatandaşına ve hemşerisine yol göstermek olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Dernekçilik fedakârlık demektir. Ülkemizde ki ve kentimizde ki bütün sivil toplum kuruluşları bunu bu şekilde anlamalılardır. Devletin kurumları ve STK'lar birlikte hareket ettiğinde ortaya daha verimli çalışmalar çıkmaktadır. Vatandaşın kent hayatına uyumu ve çalışma alanlarının tespitinde dernekler önemli rol oynayabilir. Çünkü bazı vatandaşlarımızın iş bulma ve arama konusunda yetersiz olduğunu gözlemliyoruz. Derneklerimiz ayrıca, hayata uyum sağlama anlamında vatandaşlarımıza yol göstermede daha aktif olmalılar" hatırlatmasını yaparak sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu, Mardinlileri konuk etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement