Başkan Karaosmanoğlu'na Kemençeli Karşılama - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu'na Kemençeli Karşılama

Başkan Karaosmanoğlu\'na Kemençeli Karşılama

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Karaağaç köyünde vatandaşlar tarafından kemençeyle karşılandı.

15.05.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra'nın Karaağaç köyünde vatandaşlar tarafından kemençeyle karşılandı.

Kandıra'nın Karaağaç köyünü ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, köy girişinde kemençeyle karşılandı. Horona eşlik ederek kemençe ezgileri arasında köye giren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada kendisini bekleyen yoğun kalabalığa hitap etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Karaağaç köylülerine hitaben yaptığı konuşmada, "Bizim inancımız ve siyasi anlayışımız sizlere her türlü hizmeti sağlamaktır. Bizlerin her zaman yanınızda oldunuz. Sandıkta desteğinizi gördük, görmeye devam edeceğine de inanıyoruz. Kandıra ve Karaağaç köyümüzde yirmi dört saat ter temiz suyun akması için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Namazgah barajımızla Kandıra ilçemizin su problemini ortadan kaldırdık. Arıtma ve alt yapıda da eksiklerimizi tamamlayarak daha güzel bir Kandıra için mücadele veriyoruz. Kültür merkezimizin projesini bitirdik, ihalesine çıkıyoruz. Her türlü düğün, dernek organizasyonları, iftar ve sosyal çalışmalarınızı burada yapabileceksiniz. Köyümüzde ki futbol sahamızı gençlerimiz için geliştireceğiz. Kültür merkezimizin tamamlanmasından sonra köyümüz daha farklı bir yaşam alanına dönecek. Eksik kalan yollarımız varsa onları da tamamlayacağız. Bizlerin hedefi Karaağaç ve çevre köylerimizi Avrupa'nın köylerinden daha güzel hale getirmektir. Bunu sizlerle birlikte imar planlarımıza göre Karaağaç köyünü örnek ve güzel köylerden birisi haline getireceğiz. Hedefimiz daha yaşanabilir bir şehir ve köyler oluşturmaktır" dedi.

Sözlerini sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, "Halkından kopuk siyaset yapanlar ve hizmet derdiyle yanmayanlar bu memleketi geçmişte idare ettiler. Onların dönemi de çok gerilerde kaldı. Sizlerden 7 Haziran seçimlerinde hükumetimize daha çok destek vermenizi istiyorum. Bizim önümüzü açan ve yetki veren hükumetimizdir. Merkezi yönetim ne kadar güçlü olursa ve bunun yanında istikrar olursa biz bir o kadar daha büyük hizmetler üretebiliyoruz. Vatandaşımız her zaman doğruyu net biçimde görebiliyor. Popülist siyaset yapan ucu açık vaatlerle halkımızı etkilemenin peşinde olanlar pek kabul görmüyor. Halkımız bunlara kanmıyor" diye konuştu.

Başkan Karaosmanoğlu daha sonra köylülerle yakından ilgilenerek ve hizmetler noktasında isteklerini tek tek sordu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu'na Kemençeli Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement